SNS-ove tetke iz Kanade biće pozvane na proslavu desetogodišnjice stranke
njuz-autor

AUTOR: Nenad Milosavljevic

19. okt. 2017

SNS tvrdi da je novac za kampanju dobila od 6940 tetaka iz Kanade

BEOGRAD, 19. oktobar 2017, (Njuz) – Srpska napredna stranka saopštila je da je novac za predizbornu kampanju dobila od 6940 tetaka iz Kanade.

Tetke 6940 članova i simpatizera te stranke poklonile su im po 40.000 dinara koje su oni potom poklonili stranci.

Na pitanje kako se desilo da je toliko tetaka uplatilo potpuno identičan iznos, u SNS-u kažu da je interesantno da novinari pitaju za to, a nisu pitali odakle opoziciji sredstva za čak sedam bilborda koje su zakupili tokom kampanje.

– Dok su nama tetke, koje je upravo taj prethodni režim oterao u Kanadu, uplaćivale po simboličnih 40.000,  njima su njihove žute tetke-tajkunke uplaćivale milionske iznose – izjavio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Prema njegovim rečima, svaka SNS tetka je čista kao suza.

– Mi u svakom trenutku možemo da dokažemo poreklo svake tetke koja nam je pomogla u kampanji, a za 10 godina stranke nameravamo da ih sve dovedemo na proslavu u Beograd, gde će dobiti zahvalnicu, zastavicu i kačket sa natpisom „I ja sam SNS tetka“ – najavio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Nenad Milosavljević

  1. milan (nisam odavde) kaže:

    Ne nego 6941 tetka! Samo što je jedna dala samo 19.000 (ako je verovati aleku koji je to javno priznao). Doduše on je priznao i za idiote iz vrha vlasti i za ubicu pevačice, pa mu se ne može baš uvek verovati!

  2. amharac kaže:

    meni je stvarno muka i preko glave od ovog Vaseg neosnovanog optuzivanja i napadanja vlasti. Dosta vise!

    svi koji su procitali pravilnik, PS i politicki program SNS-a znaju da vec u prvom clanu lepo pise da je potreban uslov za uclanjenje u partiju tetka i/ili teca iz Kanade.

    S’ ozirim da SNS globalni ima 570 milijardi miliona clanova, 6940 je samo kap u moru tetki iz Kanade. Ako se pri tome uzme, tj doda da su mnogi od njih, kao Vulin, udvojene ili utrojene (umalo napisa ushtrojene) licnosti, taj broj ide na kvadrat ili kub, pa vi vidite kako nam dobro ide; molim lepo

  3. Malo mnogo kaže:

    Jedna dobrostojeća tetka poslednjih meseci,svaki čas se krsti i zahvaljuje Bogu što joj naslednici nisu u SNS-u,ojadili bi je.

  4. mixon kaže:

    Ne znam kako se vama čini,ali meni je nešto tu sumnjivo.Kako samo 40 hiljada dinara?!Nisu to nikakve tetke, to su FUKARE BRE!

  5. Djura kaže:

    Čekajte, a gde je ona teorija da je advokat preminulog teče u Nigeriji poslao pare?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *