Život

Četvrtak, 19.10.2017.

10:29

Tom Henks: Misle da možete kao vo da izvučete go*no od filma

Ako biste želeli da zamenite mesta sa holivudskim glumcima, pa da malo živite njihovim životom, pitajte Toma Henksa - on će sigurno pristati.

Izvor: News.com.au

Tom Henks: Misle da možete kao vo da izvučete go*no od filma
Foto: Gettyimages

"Medijske konferencije uoči premijera filmova su nešto najgore kroz šta su ljudska bića ikad morala da prođu. To je nemilosrdno", rekao je glumac za "Tajms toks" (Times Talks).

"Oni misle da imate snagu vola, pa da izvučete go*no od filma na svakom tržištu na svetu. To se nastavlja i nastavlja, sve dok ne možete da prepoznate reči koje sami izgovarate."

Henks se prisetio vremena kada se probudio u hotelskoj sobi dok je promovisao neki film i shvatio da se sa suprugom Ritom Vilson nije video nedelju i po.

"Sve što sam znao jeste da frizer i šminker dolaze u 8.15h. Nisam imao pojma u kom sam gradu. Potpuno se izgubite posle nekog vremena", rekao je Henks.

"Kad vidite filmske zvezde da govore o filmu, imajte u vidu da verovatno mrze sebe. Oni ni ne vide filmove u kojima igraju. Sve i da ga pogledaju, neće ga se sećati."

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant jurišne brigade priznao: Čeka nas haos

Ukrajinske trupe će se suočiti sa ozbiljnim poteškoćama ovog leta, zbog brzog napredovanja Oružanih snaga Ruske Federacije, napisao je zamenik komandanta 3. jurišne brigade ukrajinske vojske Maksim Žorin na svom Telegram kanalu.

8:34

21.5.2024.

1 d

Podeli: