Branko Lazić otvara teren u Bloku 45

Košarkaško igralište obnovljeno u MOZZARTOVOJ akciji „Sto terena za jednu igru” otvoriće reprezentativac Branko Lazić i predsednik KSS Predrag Danilović.

Izvor: PR

Sreda, 18.10.2017.

15:44

Branko Lazić otvara teren u Bloku 45
Foto: Starsport

U Bloku 45 na Novom Beogradu od sada će se čekati u redu za najbolji basket u kraju! Beogradsko naselje poznato po najjačim okršajima u igri pod obručima sada ima novi teren po standardima FIBA 3X3 takmičenja.

U četvrtak 19. oktobra u 16 časova Branko Lazić, reprezentativac Srbije, svečano će otvoriti 54. obnovljeni teren u MOZZARTOVOJ akciji „Sto terena za jednu igru” zajedno s Predragom Danilovićem, predsednikom KSS-a, i Nebojšom Ilićem, tim menadžerom reprezentacije.

Teren koji se nalazi u Ulici Jurija Gagarina između brojeva 205 i 207 posvećen je velikom uspehu naše reprezentacije na ovogodišnjem Evropskom prvenstvu u Turskoj. Tim koji je u protekle četiri godine odigrao tri finala na velikim takmičenjima zaslužuje da bude nagrađen i tako što će na terenu stajati imena svih 12 reprezentativaca i selektora Aleksandra Đorđevića.
Svi Beograđane su dobrodošli u Blok 45, da pozdrave reprezentativca i legende srpske košarke, a najuspešniji trojkaši imaće priliku da osvoje bicikl i mnoge druge nagrade koje je pripremila kompanija MOZZART.

Ovo će biti 54. obnovljeni teren u akciji „Sto terena za jednu igru“ kompanije MOZZART koja je do sada posetila Pirot, Čačak, Prijepolje, Feketić, Zrenjanin, Kragujevac, Vrnjačku Banju, Veliku Drenovu, Kruševac, Valjevo, Šabac, Pribojsku banju, Labudovo brdo, Mačvansku Mitrovicu, Belu Crkvu, Svilajnac, Preševo, Negotin, Rumu, Novi Sad, Niš, Kovin, Obrenovac, Leskovac, Rašku, Novu Varoš, Bačku Palanku, Zaječar, Bajinu Baštu, Lazarevac, Čukaricu, Paraćin, Ub, Savski venac, Vrbas, Užice, Kikindu, Inđiju, Suboticu, Sremsku Mitrovicu, Prokuplje, Dorćol, Bor, Smederevsku Palanku, Apatin, Kraljevo…

Iz kompanije MOZZART najavljuju nastavak akcije u istom tempu, sve do 100. obnovljenog terena.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: