NEVOLJE PORODICE IZ VRANJA: Radosav traži da mu Vučić zaštiti familiju

D. RISTIĆ

18. 10. 2017. u 08:30

Očajnički protest Radosava Stankovića protiv nasilnika u gradu pod Pržarom

НЕВОЉЕ ПОРОДИЦЕ ИЗ ВРАЊА: Радосав тражи да му Вучић заштити фамилију

Foto D. Ristić

VRANjE - Zato što su mu pre sedam dana razbijena stakla na dva automobila koje voze njegovi sin i ćerka, Radosav Stanković je odlučio da se javno obrati predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću. Na vozilima "opel korsa" i "fijat punto" u vlasništvu Stankovića potpuno su razbijena bočna leva i zadnja stakla. Kako kaže Stanković, ovakvi incidenti se dešavaju tokom poslednje dve godine, a za sve neprijatnosti sumnjiči bivšeg momka svoje ćerke koji pokušava da je privoli na obnavljanje veze.

- Tokom poslednje dve godine nekoliko puta je bivši momak moje ćerke uznemiravao našu porodicu, insistirajući na tome da nastave vezu. Ona je razvedena, samohrana majka, i napravila je grešku što je uopšte bila sa njim, ali je brzo shvatila da se radi o nasilniku, pa je raskinula - kaže Stanković, uveren da niko nema pravo da im zagorčava život. Policijska uprava u Vranju potvrđuje da se najnoviji incident zaista dogodio, te da je o svemu obavešteno Osnovno javno tužilaštvo, iz kojeg je poručeno da se po pronalasku počinioca, oštećenom Radosavu Stankoviću ustupe podaci za pokretanje privatne tužbe. Zato je očajni čovek napisao poruku i mirno stajao u centru Vranja.



Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (8)

alfa...!

18.10.2017. 14:23

@Monika_Bg - Jedino rešenje problema je,sačekati huligana i istamburati ga tako da mu nikad ne dođe na misao da nešto slično uradi..........

Деки

18.10.2017. 10:03

Одличан потез. Сви јако добро знамо, како се најчешће завршавају сличне драме. Ако узме правду у своје руке, онда је црњи од најцрњег хулигана, тако закон Србије каже.

Milena

18.10.2017. 11:12

@Vlade - Policije odavno uopste nema decenijama u Srbiji, pa zasto bi je bilo u Vranju.Bice je mozda kad se uspostavi pravna drzava, ali to je za sada nemoguce, jer su svi slojevi drustva zarazeni korupcijom, sto ni Bog ne moze da ispravi, a jos manje Vucic koji mora s njima da radi jer su oni vecina.

dobri

18.10.2017. 11:18

@Vlade - Policije ima. Primili su platu. Načelnik je (opet) primio neku nagradu za dobar rad.Samo neko (pitam se ko?) nije radio svoj posao kako treba. A zašto ne predsednik opštine, nego predsednik države mora da rešava problem. Megalomanija oštećene strane (baš da ne kažem ...ene?)Cela priča, kao i svaka druga, ima dve strane. U tekstu nema izjave druge strane.Ništa nije crno - belo. Najčešće je sivo.

Ivan NBg

18.10.2017. 10:46

To su neki pošteni i mirni ljudi, čim on sme tako da se ponaša prema njima. Da tako napadne moju ćerku i moju porodicu, brzo bi mu došao kraj.

Marko

18.10.2017. 13:35

Sta čovek da uradi u ovakovom slučaju? Gde su policija i tužilaštvo da uhapse huligana? Ili će opet da radi neka veza ili saosećanje sa nasilnikom, pa će da se šeta na slobodi?