TEŽAK UDES NA AUTOPUTU: Kedi se zakucao u šleper, poginuo muškarac; Stvorene kilometarske kolone

Onlajn / M. S.

18. 10. 2017. u 00:01

Muškarac je poginuo u saobraćajnoj nesreći koja se oko 23 sata dogodila na auto-putu Beograd-Novi Sad pre isključenja za Novu Pazovu a u blizini Banovaca. Na auto-putu se stvorene kilometarske kolone

ТЕЖАК УДЕС НА АУТОПУТУ: Кеди се закуцао у шлепер, погинуо мушкарац; Створене километарске колоне

Foto M. Stanojković

Muškarac je poginuo u saobraćajnoj nesreći koja se sinoć oko 23 sata dogodila na auto-putu Beograd-Novi Sad pre isključenja za Novu Pazovu a u blizini Banovaca.

Nastradao je vozač "folksvagen kedija" beogradskih tablica crvene boje koji se iz zasada nepoznatih razloga vozeći velikom brzinom zakucao u šleper makedonskih registarskih oznaka.

Teretno vozilo je bilo zaustavljeno u desnoj traci auto-puta, jer je vozač šlepera stao da pomogne kolegi čije se vozilo pokvarilo.

Muškarac je poginuo na licu mesta, a na mesto nesreće brzo su stigli ekipe Hitne pomoći, policija i vatrogasci, koju su iz smrskanog automobila izvlačili telo poginulog.

Dok je trajao uviđaj policije iz Nove Pazove i Novog Sada, saobraćaj se na toj deonici odvijao usporeno.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (5)

Miki

19.10.2017. 10:04

@Havier - Pa piše da je stao u desnoj traci na autoputu, taj u zaustavnoj je možda onaj kojem je trebala pomoć kolege.

Batanis

18.10.2017. 10:23

Kako "nepoznatih razloga" kad je ovaj maloumni zaustavio sleper na sred auto-puta i nije propisno obelezio zaustavljeno vozilo,a mogao je isto zaustaviti u austavnoj traci i covek bi bio ziv ma kolikom brzinom se kretao.