Naslovna » Izlasci » Sport » Partizan NIS – Lijetuvos Ritas, sreda, 18. oktobar

Partizan NIS – Lijetuvos Ritas, sreda, 18. oktobar

Prvu evropsku utakmicu u sezoni na domaćem terenu prvotimci košarkaškog kluba Partizan igraju u sredu 18. oktobra, kada u goste dolazi litvanski Lijetuvos Ritas.

Susret dva tima počinje u 20 časova u dvorani „Aleksandar Nikolić“, a ulaznice su u prodaji od utorka 17. oktobra, na sledećim lokacijama:

Utorak, 17. oktobar
Ticketline Novi Beograd od 9 do 18 časova
Stadion Partizana (kancelarija 220) od 10 do 16 časova
Sreda, 18. oktobar
Ticketline Novi Beograd od 10 do 16 časova
Hala „Aleksandar Nikolić“ od 10 časova do početka meča

Cene ulaznica
Tribine: 300 dinara
Parter: 500 dinara
Bela loža: 1.200 dinara
VIP loža: 1.500 dinara
Počasna mesta pored terena: 12.000 dinara

Utakmica koja se u Beogradu igra u sredu drugi je meč Partizana u Evrokupu (7 DAYS EuroCup). Prvi, protiv berlinske Albe u gostima, prošle srede, završen je za „crno-bele“ loše – ubedljivim porazom, rezultatom 111:85. Ako je za utehu, ni Lijetuvos Ritas u prvom kolu grupe C Evrokupa nije bolje prošao – iako su bili favoriti, na domaćem terenu u Viljnusu savladali su ih košarkaši Bilbaoa rezultatom 93:83.

Oporavak Partizanovog tima, ipak, usledio je brzo – posle samo tri dana u četvrtom kolu ABA lige, u gostima, dobijena je utakmica protiv Zadra (97:104)

Podsećamo, osim Partizana, Albe iz Berlina, Lijetuvos Ritasa i španskog Bilbaoa, u istoj grupi su još dva kluba – francuski Limož i Lokomotiv-Kuban iz ruskog Krasnodara, koje vodi trener Saša Obradović.

Iz tima i uprave Partizana navijačima poručuju:

Mladi tim Partizana, izaći će po prvi put na evropsku cenu pred svojim navijačima i vetar u leđa sa tribina im je preko potreban. Navijači Partizana, dođite u sredu i podržite crno-bele!!!

(danubeogradu.rs)

Uređuje: Katarina Vidaković