Društvo

Dragan Ikonić najbolji zaštitar u BiH

Dragan Ikonić najbolji zaštitar u BiH
Foto: Ilustracija | Dragan Ikonić najbolji zaštitar u BiH

PALE - Herojski podvig Dragana Ikonića, radnika kompanije "Sector Security", koji je ove godine spriječio pljačku banke i obuzdao naoružanog napadača, prepoznala je komisija na nivou BiH, te Ikonića proglasila za najboljeg zaštitara u BiH.

Naime, tokom napada na jednu bankarsku poslovnicu u Palama, na sreću prisutnih, sve se završilo dobro zahvaljujući Ikonićevoj brzoj i profesionalnoj reakciji. On je veoma ponosan na dodijeljenu titulu.

"Čast mi je što sam proglašen za najboljeg zaštitara i trudiću se da i u budućnosti svoj posao radim profesionalno i odgovorno", rekao je Ikonić i zahvalio kompaniji čiji je zaposlenik i članovima komisije koji su prepoznali i nagradili njegov rad.

Pored Ikonićevog uspjeha, "Sector Security" zabilježio je još jedan uspjeh i to na državnom takmičenju u streljaštvu, gdje je njihov uposlenik

Predrag Maletić, takođe iz poslovnice Pale, osvojio treće mjesto na nivou BiH, u konkurenciji među 25 obučenih takmičara.

Maletić kaže da je konkurencija bila veoma jaka, a svi takmičari su bili i više nego spremni.

"Zahvaljujući kvalitetnoj obuci, treniranju i volji, osvojio sam treće mjesto. Trudiću se da u budućnosti budem još bolji na ovakvim takmičenjima", kazao je Maletić.

U Upravi kompanije kažu da su i više nego ponosni na uspjeh zaposlenika, te naglašavaju da će u narednom periodu nastaviti sprovođenje stručnih edukacija radnika.

Podsjećamo, kompanija "Sector Security" uspješno postoji i posluje više od 17 godina na prostoru BiH, zapošljava više od 1.400 ljudi, te broji više od 5.000 zadovoljnih klijenata.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije