(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) ANĐELA JE HTELA DA RASKINE SA DEČKOM, A ON JE KRVNIČKI PRETUKAO: Ostavio je u lokvi krvi, bila je kao biljka!
Foto: Printscreen

PRIČA KOJA DOVODI DO SUZA

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) ANĐELA JE HTELA DA RASKINE SA DEČKOM, A ON JE KRVNIČKI PRETUKAO: Ostavio je u lokvi krvi, bila je kao biljka!

Žena -

Mozak joj je bio toliko oštećen da su doktori verovali da će vegetirati do kraja života. Dečko je krvnički pretukao u parku kada mu je rekla da više ne želi da bude u vezi sa njim i ostavio u lokvi krvi.

Anđela Barker (32) iz Australije imala je samo 16 godina kada ju je tadašnji četiri godine stariji dečko toliko pretukao da je ostala u gotovo vegetativnom stanju.

(VIDEO) HTELA JE DA MU IZVUČE MILIONE I OPTUŽI GA DA JE UBIJA OD BATINA: Postavio je skrivenu kameru u sobu i snimio šokantan prizor!

Mozak joj je bio vrlo oštećen. Udarao ju je čime je stigao i nije birao u koje delove njenog krhkog tela će udarati. Nakon što je istukao, ostavio ju je u lokvi krvi i otišao. Nasilnika je policija uhvatila i osuđen je na maksimalno deset i po godina zatvora zbog nanošenja teških povreda. Doktori u Anđelin oporavak nisu polagali puno nade, bili su uvereni da će vegetirati do kraja života. Međutim, čudesno se oporavila.

foto: Printscreen

Provela je tri godine u bolnici, na rehabilitaciji i u domu pre nego što je bila sposobna da se vrati kući, gde je, takođe, dugo trebala punu negu. Samo da ponovno počne da govori trebalo joj je pet godina. Iako je njeno kretanje ograničeno na kolica i teško govori, javno je progovorila o tome što joj se dogodilo. Rekla je kako je njen bivši dečko bio nasilan prema njoj i pre tog strašnog dana kada ju je pretukao gotovo do smrti.

- Zlostavljao me tokom našeg odnosa, i verbalno i fizički, i često me ponižavao pred prijateljima - rekla je ova hrabra žena koja svoje traumatično iskustvo želi iskoristiti kako bi ukazala mladim ljudima na opasnost toksičnih veza. Želi da nešto nauče iz njenih grešaka i da ozbiljno shvate kada ih ljudi koje ih vole upozoravaju na nešto loše.

Kurir.rs/Daily Mail, Foto: Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO! Jelenin ubica i njegov pakleni plan?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track