Izvor: B92

Jedan domaćin za Airbnb sajta optužen je za voajerizam nakon što su njegovi gosti pronašli skivenu kameru u sobi koju su iznajmili.

Derek Starnes iz Indijane, odsedao je sa svojom suprugom u gradiću Longbot Kej na Floridi prošlog meseca. Iznad detektora za dim primetio je nešto krajnje neobično – crnu rupu sa strane uređanja. Derek, koji se inače bavi modernim tehnologijama, ubrzo je shvatio da je u pitanju kamera koja je sve snimala na SD karticu.

Policija je potom ustanovila da se još jedna kamera nalazila u dnevnoj sobi, a vlasnik nekretnine pedesetšestogodišnji Vejn Nat kaže da je kamere koristio isključivo za snimanje seksualne aktivnosti na svingerskim žurkama koje održava kada protor ne izdaje.

Odbacio je otpužbe da je snimao goste iako je pronađen i materijal bračnog para koji je kameru pronašao. Tako je i Derek snimljen kako se šeta go po sobi, ali i razgovara o poverljivim stvarima sa suprugom.

AirBnb se oglasio navodeći da su šokirani situacjom, kao i da su momentalno banovali Vejnov smeštaj sa sajta.

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.