MUSLIN POD PRITISKOM: Stiglo protestno pismo iz Hamburga

Novosti online

06. 10. 2017. u 14:31

U Hamburgu smatraju da Filip ne treba da igra, mi sigurno nećemo da rizikujemo jer smo u dobroj poziciji. Međutim, razgovarali smo sa igračem i rekao nam je da je spreman da igra, izjavio je Muslin

МУСЛИН ПОД ПРИТИСКОМ: Стигло протестно писмо из Хамбурга

Slavoljub Muslin i Filip Kostić foto: N.Paraušić

Selektor Slavoljub Muslin pored svih pritisaka oko borbe za plasman na Mondijal bori se i sa pritiskom sportskog direktora Hamburgera Jensa Tota.

Problem je ispao, naravno, oko fudbalera HSV-a Filipa Kostića, inače standardnog člana prve postave selekcije Srbije. Slavoljub Muslin ga je pozvao i odveo u Beč, bez obzira na njegovu povredu i prehladu.

Pročitajte još: Ajmo odmah na Mundijal


U Hamburgu smatraju da Filip ne treba da igra, mi sigurno nećemo da rizikujemo jer smo u dobroj poziciji. Međutim, razgovarali smo sa igračem i rekao nam je da je spreman da igra, izjavio je Muslin.

Muslin je još juče na konferenciji za štampu u Beču rekao da je Kostić dobro, da trenira punim intenzitetom, ali da je problem to što dugo nije igrao. Takođe, novinarima je otkrio i da će nakon poslednjeg treninga uoči utakmice doneti konačnu odluku o tome da li će se osloniti na Kostića protiv Austrije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)