27. septembar  2017. 17.05  →  17.39 | Izvor: RTV (Kristina Šarić)

"Dani ludaje" najbolja turistička manifestacija

KIKINDA -

Danas na dan svetskog dana turizma u Belom dvoru u Beogradu dodeljene su nagrade "Turistički cvet". To je jedina nagrada iz oblasti turizma koju priznaje Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija, a organizuje je Turistička organizacija Srbije. Nagradu za najbolju turističku manifestaciju dobila je manifestacija "Dani Ludaje" iz Kikinde.

video icon

Nagrada "Turistički cvet" se već tradicionalno dodeljuje za podizanje kvaliteta turističkih usluga i za doprinos razvoju, unapređenju i promociji turizma u Srbiji. Nagrada se dodeljuje u 7 kategorija, a za najbolju turističku manifestaciju cvet je dodeljen Kikindi za "Dane ludaje", koji se organizuju od 1986.

ludaja kikinda dani ludaje rtv martin martinov jpg

Nagrada za najbolju turističku organizaciju otišla je u ruke Organizaciji za kulturu i turizam Sokobanje, koja ove godine slavi 122. godine turizma.

Nagrade su dobili i Sabra kompanija Beograd, hotel Falkenštajner Beograd, Etno selo Vrhopolje kod Ljubovije, Aeodrom "Nikola Tesla" iz Beograda, a Specijalna nagrada za promociju Srbije kao atraktivne destinacije pripala je kineskoj književnici Čen Danjan.

 

 

Tagovi
Srodne vesti