UŽAS NA AVALI: Jauci iz kombija u plamenu (FOTO)

J. N.

26. 09. 2017. u 09:22

Muškarac jutros izgoreo u "fijat doblu" na parkingu Hotela "Avala". Telo ugljenisano gotovo do neprepoznatljivosti. Posluga hotela bila u šoku, nije mogla nikako da pomogne

УЖАС НА АВАЛИ: Јауци из комбија у пламену (ФОТО)

foto N.Fifić

Prema prvim saznanjima Radenko M. je osoba koja je izgorela jutros oko osam časova u pikapu marke "fijat doblo" na parkingu hotela "Avala" na istoimenoj planini kraj Beograda! Policija još istražuje šta je prouzrokovalo požar i šta se stvarno dogodilo na parkingu.

Zaposleni u navedenom ugostiteljskom objektu nisu primetili da je vozilo bilo parkirano kada su došli na posao. Ušli su, kako kažu, u hotel i posle nekoliko minuta je dotrčao čuvar.

- Viknuo je "zapali se" i da mu se čini da neka žena jauče u zapaljenom pikapu - priča jedan od konobara. - Otrčali smo napolje, ali nismo mogli da priđemo. Vatra je plamtela nekoliko metara uvis i kroz prozore.

Posluga hotela je bila u šoku.

- Strašno je kada vidite da na pedesetak metara od vas neko gori, a ne možete da priđete da mu pomognete - kroz suze kaže kuvarica.

Ubrzo je stigla patrola iz policijske stanice u Belom Potoku, vatrogasci i Hitna pomoć.


Kako je saopšteno, lekari su mogli samo da konstatuju smrt, ali nisu mogli da utvrde da li je stradala žena ili muškarac, jer je telo izgorelo do neprepoznatljivosti.

Unutrašnjost "fijat dobla" je bila ugljenisana, a popucala stakla sa prozora su bila rasuta po putu.



Pratite nas i putem iOS i android aplikacije