Mis Turske ostala bez titule zbog bizarnog tvita

Bobednica takmičenja za Miss Turske 2017 ostala je bez titule samo nekoliko sati nakon proglašenja, pošto su organizatori otkrili da je na Twitter-u objavila "neprikladan komentar", javlja BBC.

Život

Izvor: Jutarnji.hr

Subota, 23.09.2017.

12:20

Mis Turske ostala bez titule zbog bizarnog tvita
Foto: Tanjug / AP

Itir Esen je na Twitteru podelila status u kojem je prošlogodišnji pokušaj puča uporedila sa svojim menstrualnim ciklusom.

Tweet je objavljen oko prve godišnjice pokušaja puča, do kojeg je došlo 15. jula prošle godine kada je poginulo 250 ljudi.

Nesuđena misica je napisala: "Dobila sam menstruaciju jutros, kako bih obeležila dan mučenika 15. jul. Slavim ovaj dan prolivajući ono što predstavlja krv mučenika".

Organizatori takmičenja za Miss su rekli da pre ceremonije nisu znali za sporni tvit i Esen oduzeli titulu.

"Sa žaljenjem saopštavamo da je taj tvit zaista objavila Itir Esen. Organizatori Miss Turske ne mogu podržati takvu objavu, s obzirom na to da želimo da predstavimo Tursku svetu i doprinesemo njenom imidžu", napisali su u zvaničnom saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: