Ljajić: Stranke postale zavodi za zapošljavanje

Predsednik Socijaldemokratske partije Srbije Rasim Ljajić izjavio je da je nonsens da politike ima svuda sem u političkim strankama, te da se ona tamo mora i vratiti.
"Stranke u Srbiji postale su zavodi za zapošljavanje ili centri za socijalni rad, šalteri za različite vrste žalbi i pritužbi", rekao je Ljajić.
 
"Politike ima svugde osim u političkim strankama. To je nonsens, to je neodrživo. To nije zdravo za politički sistem jedne zemlje. Moramo da politiku vratimo u političke stranke", naveo je i dodao da su stranke predstavljene kao jeres, kao nešto loše, iako, smatra, to ne bi smelo da bude tako.
 
On je kazao da će njegova stranka uvek govoriti o EU i kada to nije popularno bez obzira na sve mane koje Unija ima, jer je, kaže, bolja i slaba Evropska unija za Srbiju, nego nikakva.
 
"Vojna neutralnost da, ali politička i ekonomska neutralnost ne. EU jeste rešenje jer mi na taj način menjamo sebe i menjamo Srbiju. Bez obzira što možemo da iznesemo sto mana na račun Briselske birokratije, do sutra bi o tome mogli da govorimo, ali to je populizam", rekao je Ljajić.
  • Tatatatira

    22.09.2017 16:11
    Hej,
    Ko se to nama javio? Rasim opšte prakse!
  • Mile

    22.09.2017 15:11
    Rasime care,zar direktor NZS-a Zoran Martinović ne beše tvoj član?!Još da ti objasnim da po Filijalama i Ispostavama se udomljuju članovi tvoje kombi SDP stranke..Ako si "neobavešten" što čisto sumnjam,proveri..
  • Badza

    22.09.2017 14:32
    Pssst tamo
    E Rasime tvoja stranka je statisticka greska, vucite se odavde. KO o cemu Rasim o postenju,on moze sa svakom strankom samo da je na vlasti

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija