SELEKTOR OBJAVIO SPISAK: Muslin vratio Milunovića, prvi poziv Veljkoviću, nema Sergeja

Tanjug

21. 09. 2017. u 12:04

Slavoljub Muslin je saopštio spisak igrača na koje računa za mečeve sa Austrijom i Gruzijom u kvalifikacijama za SP

СЕЛЕКТОР ОБЈАВИО СПИСАК: Муслин вратио Милуновића, први позив Вељковићу, нема Сергеја

Milunović i Boaći Foto: N. Paraušić

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Slavoljub Muslin saopštio je danas spisak za odlučujuće mečeve u kvakifikacijama za Mundijal u Rusiji.

Za mečeve protiv Austrije i Gruzije pozvani su povratnik Nemanja Milunović iz BATE Borisova i debitant Miloš Veljković iz Verdera.

Srbija 6. oktobra gostuje Austriji u Beču, a tri dana kasnije dočekuje Gruziju u Beogradu.

Za direktan plasman u Rusiju srpskom timu potrebna je jedna pobeda ili dva remija.


SPISAK:
Golmani: Vladimir Stojković, Predrag Rajković i Aleksandar Jovanović.
Odbrana: Branislav Ivanović, Jagoš Vuković, Nikola Maksimović, Stefan Mitrović, Matija Nastasić, Nemanja Milunović, Miloš Veljković, Aleksandar Kolarov, Uroš Spajić, Ivan Obradović, Antonio Rukavina.
Sredina terena: Nemanja Matić, Luka Milivojević, Nemanja Gudelj, Nemanja Maksimović.
Napad: Dušan Tadić, Filip Kostić, Adem Ljajić, Aleksandar Mitrović, Andrija Pavlović, Mijat Gaćinović, Aleksandar Prijović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (13)

milan

21.09.2017. 12:37

Filip Stojkovic iz Zvezde izmislio fudbal za Rukavinu a mi ga nismo hteli ...ccc...sve stucnjak do strucnjaka...da je pametan i Sergej pa da ode za drugu repku...pozz...

Zeljo

21.09.2017. 17:56

@milan - Za nepoverovati je da neki trener nece igraca kao sto je Sergej to samo dokazuje da je neka prljava igra u pitanju.A za Bastu se zna jos od Zvezde gosp. Muslin ga ne gotivi.Zvezdas sam ali ovo sto Muslin radi nevalja

Miško

21.09.2017. 12:54

Zašto nije vratio i Stojkovića,reprezenativnoj "jedinici"onako ponašanje treba sankionisati ili neko drugi sastavlja....vraća....poziva.... itd...

Milan

21.09.2017. 13:42

Napolje sa Muslinom bez obzira na ishod kvalifikacija! Hoce da nas ostavi bez Milinkovic- Savica oko koga se otima pola Evrope.

Evo Ja

21.09.2017. 14:50

SMS JE STANDARDAN U LACIJU I IGRA ODLICNO ZA RAZLIKU OD NEKIH POZVANIH.NE UMANJUJEM NJIHOVE KVALITETE ALI DECKO JE STANDARDAN I IGRA ODLICNO.SVI TO VIDE, SAMO STRUCNI STAB REPREZENTACIJE NE.SVAKA CAST ZA DOSADASNJE REZULTATE ALI ZASTO NEMA MESTA ZA NJEGA

djole

21.09.2017. 16:50

Luka Milivojević samo da ne igra, nije standardan ni u svom klubu , da vidimo sada da li ce sebe da ispostuje i ne stavi u prvi tim igraca koji nije standardan u klubu ili ce i dalje svoje pulene a ima ih kao Luka vise, da gura gde im nije mesto i drugi igraci da ispravljaju njihove greske.

daki

21.09.2017. 23:22

@djole - Mitrovic je standardan na tribinama Njukasla, Mustafa odigrao cele kvalifikacije, a u klubu ni na klupi za rezerve nije imao mesta, Tosic takodje...da nabrajam jos??! pola Muslinovih pulena su ili na klupi ili na tribinama nekih prosecnih klubova i samo zahvaljujuci ovoj cirkus grupi smo tu gde jesmo! bicemo sparing partneri za uigravanje ozbiljnijim timovima na SP, i za popravljanje gol razlike!!

Djolo Djolo

21.09.2017. 17:09

Nemate pojma svi vi sto velicate Sergeja. Sta je konkretno taj lik uradio? Deneo titulu Laciju? Postigao 25 golova prosle sezone? Zabelezio 20 asistencija? Nista od toga. Samo mu naduvavaju cenu kao da je Messi ili Ronaldo. Plus, decko ima problem sa disciplinom kada dodje ovde i zato mu se Muslin zahvalio za ove kvalifikacije. Samo to je razlog. Funkcionisemo odlicno, bez njega a i bez Ljajica koga takodje novine kuju u zvezde bez razloga.

Marko

21.09.2017. 18:04

Ne svidja mi se sistem sa 5 odbrambenih igraca. za mene bi ovo bio najbolji sastav: Stojkovic - Gajic, Ivanovic, Maksimovic, Kolarov - Matic, Milivojevic - Ljajic, SMS, Tadic - Mitrovic a druga postava: Rajkovic - Basta, Veljkovic, Nastasic, Antonov - Nemanja Maksimovic, Gudelj - Kostic, Gacinovic, Andrija Zivkovic - Prijovic