(VIDEO) ĐOKOVIĆ NA OPROŠTAJU DUŠANA IVKOVIĆA: Duda je profesor i otac svih nas sportista!
Foto: Printskrin

Oduševljen

(VIDEO) ĐOKOVIĆ NA OPROŠTAJU DUŠANA IVKOVIĆA: Duda je profesor i otac svih nas sportista!

Košarka -

Najbolji srpski teniser Novak Đoković došao je u Atinu, u Pirej na oproštajni meč košarkaškog trenera Dušana Ivkovića.

Đoković je po sletanju u Atinu dao izjavu grčkim medijima, ali zanimljivo je da je počeo na grčkom, što je oduševilo sve jer Nole govori nekoliko jezika nemački, Italijanski, francuski, engleski i pomalo španski.

- Došao sam prvi put u Atinu da gledam košarku. Niakda nisam gledao do sada. Verujem i čuo sam da je fenomenalna atmosfera. Neću šutirati trojke,samo ću gledati sa strane, ali ako slučajno lopta dođe do mene šutnuću kao Spanulis sa osam metara - rekao je Đoković.

- Duda je profesor i otac svih spoortista. Ja nikjada nisam igrao, ali volim košarku. Veliki sam navijač Dušana Ivkovića i zahvalan sam mu na svemu što je uradio - rekao je Novak kada je na centru u pauzi između dve čertvrtine dobio dres Olimpijakosa sa brojem 7, koji nosi Vasilis Spanuluis.

foto: Printskrin

Novak je kasnije i šutirao na koš, a kako je to izgledalo pogledajte ovde

Kad je reč o utakmici sa jedne strane će igrati Olimpojakos, a sa druge grupa igrača koja je prošla kroz timove koje je trenirao Ivković poput Bogdana Bogdanovića, Kajla Hajnsa, Pere Antića, Viktora Hrjape i drugih. Tu su i igrači iz reprezentacije Jugoslavije Dino Rađa, Zoran Čutura, Saša Đorđević, Žarko Paspalj, Predrag Danilović, Jure Zdovc.

Kurir sport, Foto: Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO: NEVEROVATNO! Evo kako i bakica može da postane huliganka!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track