Кућа Добрих Вести

Login

Tакмичење особа са инвалидитетом "Београд опен 2017"

Оцените овај чланак
(2 гласова)

bet666666БЕОГРАД – Спортски Савез особа са инвалидитетом Београда организатор је четвртих по реду међународних спортских игара за особе са инвалидитетом - "Београд опен 2017", манифестације која полако, али сигурно постаје традиционална, а са циљем да промовише и афирмише услове и могућности које наш Град пружа у напорима за побољшање услова живота и рада ове популације и унапређивање њиховог положаја у друштву.


Такмичење "Београд опен 2017" ће окупити око 700 спортиста оба пола и свих видова инвалидитета, са простора целе Србије али и других земаља и биће одржано од 22. до 24. септембра, најавила је Општина Звездара.


Спортисти ће се надметати у десет спортских дисциплина параолимпијског програма а долазе из Италије, Словеније, Израела, Грчке, БИХ, Црне Горе ….


Спортови у којима ће се такмичити наши спортисти су фудбал, теквондо, седећа одбојка, голбол, шах, атлетика, у оквиру Београд опена је и Трофеј Београда у пливању и кошарци у колицима, Стонотениски турнир као и Еропски куп у парабициклизму.


Такмичења ће се одржавати на Терену за фудбал Corn product Вождовац, у Основној школи Вељко Рамадановић , Атлетској дворани, Спортском центру Мастер, Републичком заводу за спорт, Спортском центру Милан Гале Мушкатировић и Калемегдан доњи град где се одвија такмичење у парабициклизму.


Свечано отварање ће бити одржано у петак, 22.09.2017. у 9 часова свечаној Сали хотела Славија.


Улаз на све локације је бесплатан а подршка публике је увек добродошла.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено среда, 20 септембар 2017 14:37

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија