16. septembar  2017. 11.57  →  18.22 | Izvor: RTV (Miroslav Karanović)

Tragedija kod Bača: Troje dece stradalo u požaru

BAČ -

Troje dece nastradalo je jutros u požaru, koji je izbio u porodičnoj kući u Vajskoj. Uzrok požara još nije poznat, a istraga o tragediji je u toku. U opštini Bač, sutra će biti Dan žalosti.

video icon

Požar u kome je život izgubilo troje dece, uzrasta od jedne do četiri godine, izbio je jutros nešto pre devet časova, u Štrosmajerovoj ulici u Vajskoj.

Kako Radio-televizija Vojvodine nezvanično saznaje, otac nastradale dece u trenutku požara bio je na poslu, a majka je nakratko izašla na dvorište da nahrani živinu.

"Kada sam došao ovde do kuće, imao sam šta da vidim, kuća je bila u plamenu. Deca su sama bila u kući, spavala su, sestra kad se vratila, sve je izgorelo", kaže vidno potresen Miodrag Stefanović, ujak nastradale dece.

Komšije su u šoku, navode da je porodica koju je zadesila tragedija, bila vredna, sa svima u komšiluku imali su korektne odnose.

Povodom velike tragedije, u kojoj je stradalo troje dece, u Opštini Bač sutra će biti Dan žalosti.

 

 

Broj komentara: 2

nevenka marković  16. 09. 2017. | 15:39
Hoće biti video prilog na Vašem you tube kanalu? Strašna tragedija...
Petar Milošević  16. 09. 2017. | 20:32
Velika tragedija! Saučešće nesretnoj porodici. Ceo dan čitam o ovom slučaju, RTV najprofesionalnije izveštava!!! Drugi unapred okrivljuju majku, jadna žena. Pozdrav iz Austrije.