Najnovije vesti
Vesti Beograd
BESPLATNI PROGRAMI U RAKOVICI Počinje prijavljivanje dece i odraslih za treninge, časove jezika, muzike...

BESPLATNI PROGRAMI U RAKOVICI Počinje prijavljivanje dece i odraslih za treninge, časove jezika, muzike...

Besplatan sportski, rekreativni i edukativni program za odrasle i decu, biće organizovan tokom oktobra i novembra u Rakovici, isključivo za stanovnike ove opštine, a prijavljivanje će trajati do kraja septembra.

joga Foto: GO Čukarica / Promo
joga
Jedan od planiranih kurseva biće kurs joge
Foto: GO Čukarica / Promo
Jedan od planiranih kurseva biće kurs joge

Besplatan sadržaj za odrasle podrazumeva kurs engleskog jezika za studente - konverzacijski tečaj za one koji poseduju određeno predznanje kojim mogu da polože ulazni ispit. Prilikom preuzimanja vaučera, studenti će morati na uvid da donesu indeks.

Takođe, organizovani su jednomesečni časovi fitnesa, kao i korišćenje teretane. Prilikom prijave je potrebno navesti da li zainteresovani apliciraju za pohađanje tokom oktobra ili novembra. Časovi joge će trajati oba meseca, kako navode organizatori.

Besplatnu školu gitare i bubnjeva mogu da pohađaju svi između sedam i 30 godina, i nije nužno da poseduju svoj instrument.

Planirani su i kurs samoodbrane za žene, folklor, rekreativni boks i kik boks, tae-bo i škola plesa.

Klinci će naučiti da igraju šah
Foto: Predrag Dedijer / RAS Srbija
Klinci će naučiti da igraju šah

Za decu je organizovano nekoliko školica sporta, treninzi karatea, tekvondoa, tenisa, šaha, plivanja, fudbala i rukometa. Od muzičkog sadržaja, i za najmlađe se planira škola gitare i bubnjeva.

Prijavljivanje će trajati od petka, 15. septembra do 30. septembra, ili do popune predviđenih mesta. Građani koji su se našli na spisku upisanih dobiće 1. oktobra u Gradskoj opštini Rakovica vaučer za pohađanje besplatnog programa koji su upisali.

Prijave za sve sadržaje vrše se na imejl adresu programirakovica@gmail.com, ili pozivom na broj telefona 011/7850 144 i potrebno je ostaviti podatke (ime, prezime, broj telefona, adresu).

Decu i mlade do 18 godina mogu prijaviti isključivo roditelji.