Lončar: Nađen investitor za Torlak

Ministar zdravlja Zlatibor Lončar izjavio je da je pronađen investitor koji će uložiti 40 miliona evra u Institut za virusologiju, vakcine i serume "Torlak" tako da "Torlak" ostane srpski.
On, međutim, nije otkrio o kom je investitoru reč.
 
"Nešto manje od godinu dana smo radili da nađemo nekoga ko će uložiti, a da `Torlak` ostane srpski, da ostane ovde i da proizvodi naše, domaće, vakcine. Našli smo investitora, koji bi uložio 40 miliona evra u to, koji je saglasan sa svim onim što je naša vizija `Torlaka`", rekao je Lončar za RTS.
 
On je dodao da je dobra stvar što "oni koji ulažu u to, imaju svoje tržište".
 
Međutim, na pitanje ko će biti partner u "Torlaku", Lončar je rekao da "onaj ko želi da uloži, za sada ne želi da se pominje".

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Biznis i ekonomija