Merkel poručila Haradinaju: Dijalog sa Beogradom ključan

Tanjug

13. 09. 2017. u 17:57

Dijalog Beograda i Prištine je jedan od ključnih koraka za jačanje evropske perspektive Kosova, poručila je nemačka kancelarka Angela Merkel u čestitki Ramušu Haradinaju na izboru za premijera

Меркел поручила Харадинају: Дијалог са Београдом кључан

Arhiva V.N.

Dijalog Beograda i Prištine je jedan od ključnih koraka za jačanje evropske perspektive Kosova, poručila je danas nemačka ancelarka Angela Merkel u čestitki Ramušu Haradinaju na izboru za premijera.



"Pred vašom vladom stoje važni i teški zadaci. Izgradnja pravne države, poboljšanje ekonomske situacije, dijalog sa Srbijom, demarkacija granice sa Crnom Gorom i borba protiv korupcije i organizovanog kriminala zahtevaju vašu pažnju", navela je ona, objavljeno je na sajtu nemačke vlade.



Ovo su ključni koraci ka jačanju evropske perspektive Kosova, rekla je Merkel i dodala da će nemačka vlada i dalje pružati Prištini podršku na tom putu.


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (5)

Miks021

13.09.2017. 18:43

Pa bas mu je lepo rekla kako da ucvrsti poziciju jedne nezavisne drzave!!! HOCEMO EVROPSKU SRBIJU , JA NE ZNAM GDE VISE IDE OVAJ NAS NAROD, kao roboti zive, nabili se svi u BG , seljak nema leba da jede sunce Vam vise poljubim, zemlju svu unistise, narod raselise

Ђура Змај

15.09.2017. 16:12

"Kad Nadalina muti jajazamuti pamet svimai svakim danom sve je slajaka gucaj dobrog vina"

Ђура Змај

15.09.2017. 16:16

"8. jul 2015. VUČIĆ PORUČIO ANGELI MERKEL: Pravi ste prijatelj Srbije, uvek ste nam pomagali!"