Najnovije vesti
Zabava Vesti
"ODMAH JE HTELA DA RAŠČISTI" Verica Rakočević ispričala kako su na njihovu ljubav reagovali Veljkovi roditelji koji su mlađi od nje

"ODMAH JE HTELA DA RAŠČISTI" Verica Rakočević ispričala kako su na njihovu ljubav reagovali Veljkovi roditelji koji su mlađi od nje

Razlika između Verice Rakočević i Veljka Kuzmančevića je 35 godina, a njegovi roditelji su mlađi od nje i kada su saznali sa kim se zabavlja njihov sin reakcija je bila izuzetno upečatljiva.

zab Verica Rakočević Foto: Instagram
zab Verica Rakočević
Foto: Instagram

Verica Rakočević je konačno otkrila na čuveno pitanje - šta su rekli Veljkovi roditelji kada su saznali za njihovu romansu.

- Mislite ono jadna njegova majka? Ona poznata klasična priča o snaji koja dolazi u kuću, pa se ona i svekrva mrze u našem slučaju pada u vodu. Veljkova majka mlađa je od mene, kao i svekar, a na tu temu često se šalimo - rekla je Verica Rakočević za "Story" i istakla je kako se Veljkovi roditelji ophode prema njoj.

Foto: Emil Čonkić / RAS Srbija

- Veljkov tata, kad smo kod njih u poseti, pa ga pozove prijatelj telefonom, kaže: "Ne mogu dugo da pričam, ovde su nam deca". Šta da kažem osim: "Nemoj laki, majke ti", ali on tvrdi da nas tako doživljava. Moja svekrva je neverovatno inteligentna žena i božanstvena osoba. Njoj je odmah bilo jasno šta će se desiti... Kada su se pojavile naše prve slike u novinama, otišla je na posao, a radila je u SUP-u, stavila ih na sto i rekla: "Ajde, da više ne bude komentara, ovo je moja snaja". Kada rastete uz takve roditelje, ne možete da budete drugačiji nego što je Veljko - ispričala je Verica Rakočević za "Story".