DR. GRANDEL: Tri nezamenljiva proizvoda za negu kože

by | septembar 13, 2017

Preko 65 godina DR.GRANDEL je uspešan u razvoju i proizvodnji aktivnog koncetrata u ampulama namenjen za negu kože kako za profesionalnu tako i za ličnu upotrebu.

 

1. Ampule Forever 39, 3x3ml


U profesionalnoj upotrebi aktivni koncentrat u ampulama je postao nezamenljiv. Prednosti ovog tipa pakovanja su očigledni : direktan kontakt kože sa visoko koncentrovanim hranljivim materijama sa jedne strane i minimalnom količinom konzervansa sa druge strane. Bezbedne za upotrebu.

Opis
Aktivira i intenzivno stimuliše stvaranje kolagena, sintezu elastina i stvaranje hijalurona čime se smanjuje obim i dubinu bora. Ovako se učvršćuje koža lica i održava njegov V-oblik. Stimuliše mikrocirkulaciju i daje koži novu svežinu. Obezbeđuje blago svetlucanje kože koja odbija svetlost što optički umanjuje bore.

Upotreba
Ampule se mogu koristiti i za tretman “blic efekta” za dan ili neku posebnu priliku, kao i za specijalni tretman za poboljšanje i održavanje stanja kože. Tretman može trajati 1-4 nedelje, zavisno od potrebe. Nakon čišćenja kože, naneti celi sadržaj ampule na lice, vrat i dekolte i nežno umasirati u kožu prstima, dva do tri puta nedeljno u toku tretmana. Nakon svake ampule naneti odgovarajuću DR. GRANDEL kremu. Samo za spoljašnju upotrebu.
Kako da otvorite ampulu: promućkajte pre upotrebe i proverite da tečnost ne ostane u vrhu ampule. Crna tačka, koja označava mesto lomljenja treba da bude okrenuta ka Vama. Da bi zaštitili prste, obmotajte ampulu maramicom. Nikako nemojte otvarati ampulu golim prstima.

Osnovni sastojci
Sebum balanser / “Matysoft”/ Lipozomi

2.DR.GRANDEL HYDRO ACTIVE Moisture Depot
Hidrantni koncentrat sa depo sistemom (30ml)

Opis
Veoma aktivan hidrirajući koncentrat sa dugotrajnim efektom. Depo sistem obezbeđuje maksimalnu vlažnost odmah i održava taj efekat dug vremenski period. Za glatku kožu svežeg izgleda.

Upotreba
Količinu koncentrata veličine graška nanesite ujutru i uveče na prethodno očišćenu kožu lica, vrata i dekoltea, a nakon toga primeniti odgovarajuću kremu za lice i predeo oko očiju.

Osnovni sastojci
Kompleks algi sa morskom vodom / Depo hijaluronska kiselina

3.DR.GRANDEL HYDRO ACTIVE Moisture Mask
Hidrantna maska (75ml)

Opis
Maska za hidrataciju kože. Pojačava vlažnost, revitalizuje kožu koja dobija svež, gladak i mlad izgled za samo 3 minuta.

Upotreba
Nakon čišćenja kože masku naneti u debljem sloju (oko dve kašičice) na lice, vrat i dekolte. Ostaviti da deluje 3-5 minuta. Ostatke uklonite vlažnim sunđerom ili maramicom.

Osnovni sastojci
Kompleks algi sa morskom vodom / Kofein

Zapratite nas na društvenim mrežama FacebookInstagramYoutube i pridružite nam se na Viber public chatu.

Tagovi: