Gej aktivisti ispod slike Pavelića i ustaškog grba(FOTO)

Tanjug

13. 09. 2017. u 11:12

Portal index.hr preneo je da je u hrvatskom Vikam sportskom klubu u australijskom gradu Njukaslu održano druženje u znak podrške sklapanju istopolnih brakova

Геј активисти испод слике Павелића и усташког грба(ФОТО)

Facebook

Portal index.hr preneo je da je u hrvatskom Vikam sportskom klubu u australijskom gradu Njukaslu održano druženje u znak podrške sklapanju istopolnih brakova.


Index.hr kao zanimljivost navodi da su se aktivisti za istopolne brakove družili i razmenjivali mišljenja o najavljenom referendumu o istospolnim brakovima u Australiji ispod fotografija Franje Tuđmana, kraljice Elizabete i Ante Pavelića, a na zidu prostorije je bio vidljiv ustaški grb.


PROČITAJTE JOŠ: Ustaše pale novine, Zagreb ćuti

Na Fejsbuk stranici kluba, inače, kako navodi index.hr, piše kako je Kroeišen Vikam sportski klub mesto u kojem se može "dobro provesti vreme" i "pravo mesto za porodičnu zabavu", te da iznajmljuje svoje prostorije raznim lokalnim udruženjima.



Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (9)

Thor

13.09.2017. 14:09

Izbaciti belu, ubaciti žutu i zelenu, na to prilepiti šahovnicu, podiči desnu ruku u svrhu merenja kukuruza, i posle jednog otresitog ZDS poći svi zajedno, onako domoljubno, na misu.

MatijaBG PFC

13.09.2017. 16:19

@AjmoMilivoje - Nije,nego onaj vaš gudač,kako već,Baja Mali Knindža,šta već...:)

ranko75

13.09.2017. 16:30

Sve je to ista bagra, sto ti koji hoce jednopolne brakove, sto ti sto ih podrzavaju, sto ustase, od istog materijala su radjeni.