NDNV: Ponovo uništena tabla sa natpisom udruženja

Tabla sa natpisom Nezavisnog društva novinara Vojvodine, koja se nalazi u pasažu ispred njihove kancelarije u Zmaj Jovinoj ulici, uništena je tokom vikenda.

Tabla je iškrabana, a dva dana ranije na nju je zalepljena i nalepnica na kojoj je precrtano lice programskog urednika NDNV-a Dinka Gruhonjića uz tekst "Miletićev, a ne Dinkov grad".

"Tabla sa natpisom NDNV-a, kao i naše poštansko sanduče, mnogo puta su bili na meti nasilnika, a rukovodioci našeg udruženja i naši saradnici dugo su već, a u poslednje vreme intenzivirano, predmet velikog broja pretnji smrću i drugih verbalnih napada. Jasno je da su kontinuirani incidenti deo sistematskog pritiska na naše udruženje, a u sklopu ukupnih pritisaka na sve organizacije i pojedince koji imaju kritički otklon prema vlasti", saopštilo je Nezavisno društvo novinara Vojvodine.

Navedeno je da će i ovaj incident, kao i raniji biti prijavljen policiji i drugim nadležnim organima, uz konstataciju da se "ne očekuje da će počinilac biti pronađen i primereno kažnjen, jer do sada niko za napade i pretnje NDNV i njihovim saradnicima nije odgovarao".

  • suDBa

    13.09.2017 09:25
    Bogami, BIA radi u tri smene. Zasluzili su i vise od tih 5-10% povecanja plate, hehe...
  • Deran

    12.09.2017 11:34
    @Pićuka
    Koji si ti debil, pa ne može biti floskula ako ih stvarno plaćaju, a uopšte nije sporno da ih plaćaju.
    Floskula može biti samo tvoja teza, koju si kasnije izneo, jer to jeste rečenica bez sadržaja.
  • Pićuka

    12.09.2017 08:30
    @Novosađanin oduvek
    Ta floskula "ove plaćaju oni" postala je degutantna. Imaš mozak, razmisli, pročitaj, analiziraj. Ako " ove plaćaju oni" misliš da ovi drugi rade po božijoj zapovesti. Bitno je šta je najbliže istini.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti