AKTUELNO

Plavokosa pevačica uplašena je zbog toga što će životni prostor deliti sa folk pevačem, prema kojem već na samom početku ima gard.

Za dva dana na Televiziji Pink počinje emitovanje "Zadruge", dugoočekivanog rijaliti šou programa u kojem će učestvovati i atraktivna Pinkova zvezda Sara Reljić. Ona nam je uoči ulaska u rijaliti poručila da jedva čeka da se okuša i u ovakvom TV formatu, ali da se pribojava konfliktnih situacija u koje će zapasti u narednom periodu.

Foto: Pink.rs

- Moj jedini strah je to što sam mnogo krhka i nežna. Ako budem došla u direktan kontakt sa nekom "aždajom", plašim se kako bih mogla da reagujem... Da li će se nešto novo probuditi u meni ili ću reagovati kao i uvek, okrenuti se i pobeći od svađe. Ja sam tamo gde je zabava, tu sam kolovođa, a od svađa se sklanjam - iskrena je bila Sara, koju smo odmah upitali na na koga je to mislila kada je svoje buduće cimere nazvala "aždajama".

Foto: Pink.rs

- Pa, na Lepog Miću! Plašim ga se, iskreno! Ne može od njega do reči da se dođe, ne znam da li ću da ga kuliram ili ću pokušati da ga nadjačam, videćemo - uplašena je plavokosa pevačica.

Foto: Andrej Nihil

Sari će društvo u rijalitiju praviti i starlete - neke od njih su joj već simpatične, dok postoji jedna koju očima ne može da vidi.

- O svakoj imam posebno mišljenje i ne mogu u isti koš da ih stavim, videću u kakvom ću odnosu biti sa njima. Neke su mi gotivne, mislim da ćemo se okej slagati, a postoji i jedna sa kojom nikako neću moći da nađem zajednički jezik. To je Maca Diskrecija - iskrena je aktraktivna pevačica, koja nam je otkrila šta to zamera Diskreciji.

Foto: Pink.rs

- Previše otvoreno pokazuje neke stvari koje mi se ne sviđaju, pravi se pametna u nekim momentima... Uhvatila sam sebe kako imam često različito mišljenje od nje, to što radi njoj je normalno, a po meni prelazi granicu pristojnosti. Sve je kod nje prenagljeno, glasno, preterano... A ja volim svedenije.

Iako predrasude o Maci ima, to nije slučaj kada je reč o Zoranu Marjanoviću, kojeg će upoznati već u sredu.

Foto: Pink.rs

- Mislim da on, ustvari, ulazi da iz prve ruke objasni ljudima šta se tu zapravo desilo. Čoveku je toga preko glave, hoće lično da kaže šta ima i skine ljagu sa svog imena - iskreno priča Sara o suprugu ubijene pevačice Jelene Marjanović i za kraj razgovora ističe da joj se ljubav u rijalitiju neće desiti, budući da je u srećnoj vezi koja će posle "Zadruge" možda prerasti u brak.

Foto: Pink.rs

- Imam dečka, dugo smo zajedno, već godinu i po dana. Ovo će biti pravi test za nas, budući da se nećemo čuti ni videti... Ako ga budemo položili, može prsten na ruku odmah da mi stavi - kroz smeh poručuje nasmejana pevačica.

D. Tanasijević

#Miroslav Pržulj | Lepi Mića

#Pinkove zvezde

#Sara Reljić

#Senada Nurkić | Maca Diskrecija

#Televizija Pink

#Zadruga

#Zoran Marjanović

#rijaliti

'