RHMZ izdao upozorenje za Banat i istočnu Srbiju

Republički hidrometeorološki zavod Srbije izdao je upozorenje na veću količinu padavina koje se danas očekuju na području Banata i istočne Srbije.

Kako se navodi, očekuje se da između 20 i 30 milimetara kiše danas padne ponegde u Banatu i na istoku zemlje.

Za sutra se u Srbiji prognozira ujutru i pre podne umereno i potpuno oblačno, a u Banatu i na istoku još ponegde sa slabom kišom.  Od sredine dana očekuje se postepeno razvedravanje sa zapada.

Vetar će biti slab i umeren zapadni i severozapadni, u Vojvodini i na istoku povremeno jak.

Jutarnja temperatura od 10 do 15 stepeni, dnevna od 20 do 25 stepena.

Prema izgledima vremena u narednih sedam dana, do 11. septembra prognozira se promenljivo oblačno vreme sa dužim sunčanim periodima, u drugom delu sedmice ponegde sa kišom i kratkotrajnim pljuskovima. Krajem perioda pretežno sunčano i toplije.

  • Dreks

    04.09.2017 13:42
    Baš čudno za početak jeseni i kraj leta... I to u septembru...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija