Sipali deterdžent u beogradske fontane

Gradski menadžer Goran Vesić izjavio je da je noćas, u "verovatno organizovanoj akciji", sipan deterdžent u fontane na Trgu Nikole Pašića, na Tašmajdanu, ispred Tehničkog fakulteta, kod Vukovog spomenika, ispred Kulturnog centra Beograda i u fontanu Breza.
"Služba za održavanje fontana JKP Beogradski vodovod i kanalizacija utvrdila je jutros da je u verovatno organizovanoj akciji noćas sipan deterdžent u šest beogradskih fontana. Deterdžent u vodi koja se nalazi u bazenu izaziva štetu na mehanizmu fontane i zahteva da se isprazne i očiste", saopštio je Vesić.
 
Gradski menadžer je rekao da su nekoliko puta anarhističke grupe najavljivale slične akcije, o čemu je gradska vlast imala saznanja, a u junu su čak organizovane demonstracije oko fontane na Slaviji, kada su organizatori imali slične namere, što je osujećeno prisebnosti obezbeđenja.
  • botovi

    03.09.2017 15:03
    botovi su u ofanzivi, losi ekonomski pokazatelji stizu, pa su ponovo upregnuti da sire lazi.
  • Klinac

    03.09.2017 14:24
    A da nisu klinci?
    Kao što neko pomenu, slična situacija bila u BiH pa ispalo da je neko dete to radilo. Pa i ja sam slične stvari radio kad sam bio tinejdžer. Mi smo, recimo, pikirali kad se u nekoj ulici nosi đubre pa ljudi izneso kante za smeće ispred kuće (nema kod nas kontejnera na svakom ćošku) pa smo trčali kroz ulicu i rušili ih. Razlog nije ni protiv vlasti, ni protiv stanara nego nam jednostavno bilo dosadno. Kad smo napunili po šesnaest, sedamnaest godina, prerasli smo taj vandalizam pa umesto toga gitaru u ruki i pravac park da jurimo devojčice. Shvatite da je deci dosadno pogotovo u manjim gradovima i selima pa se odaju vandalizmu, a neki, na žalost, drogi ili kriminalu.
  • Posmatrač

    03.09.2017 13:32
    Protest uništavanem imovine... Šta je sledeće?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija