Utorak, 29.08.2017.

07:00

Deo Zemuna bez vode zbog radova

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Zemun, danas od 08:00 do 20:00 sati bez vode će ostati potrošači u pojedinim ulicama.

Izvor: Tanjug

Deo Zemuna bez vode zbog radova
Thinkstock

To su: Glavna (potrošači na neparnoj strani), Karađorđeva, Dubrovačka, Njegoševa, Sinđelićeva, Gardoška, Stara, Kej oslobođenja i okolne ulice.

Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđene su autocisterne, saopštilo je JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija" i pozvalo potrošače da pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe.

Za sve dodatne informacije potrošači se mogu obratiti Kontakt centru JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija" na telefon 3 606 606, a informacije o planiranim radovima i kvarovima na mreži mogu se potražiti i na našoj web adresi www.bvk.rs.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Nemci, prekinite": Ustale članice EU

Grupa srednjoevropskih zemalja traži od Evropske komisije da Nemačkoj naloži ukidanje nameta na izvoz gasa, jer potkopava njihovu energetsku sigurnost, prema dokumentu koji je Rojters dobio na uvid.

19:17

29.5.2024.

1 d

Nova pravila

Putnici iz Srbije neće moći u EU bez ovog odobrenja

Nacionalna asocijacija turističkih agencija Srbije (NATAS) podsetila je danas da će srpski putnici od 2025. godine morati da se prijave na Evropski sistem za odobravanje putovanja ETIAS kako bi dobili neophodno "putno odobrenje" za ulazak u zemlje članice EU.

13:35

30.5.2024.

1 d

Podeli: