Vujošević za “Novosti”: Ništa nije dramatično

N. I.

22. 08. 2017. u 21:30

Najvažnije je da sam sada u sigurnim rukama. Doktori su savetovali da mirujem i da se potpuno posvetim lečenju i terapijama - poručio je Duško

Вујошевић за “Новости”: Ништа није драматично

Foto D. Vujošević, privatna arhiva

LOŠE zdravstveno stanje proslavljenog košarkaškog trenera Duška Vujoševića ne znači i da je klonuo duhom. Naprotiv, selektora Bosne i Hercegovine "Novosti" su pronašle u dobrom raspoloženju, tokom jedne od mnogobrojnih dnevnih poseta na Vojvomedicinskoj akademiji u Beogradu. Tamo je zbrinut i predstoji mu višednevna terapija.

- Poznato je da već dugo imam problema sa šećernom bolesti, a lekari su preporučili još najmanje deset dana boravka na VMA i terapiju u hiperbaričnoj komori - kaže Vujošević.

Današnju vest da mu se stanje naglo pogoršalo i da je hitno primljen u bolnicu, Vujošević je prokomentarisao u svom stilu, uz iskren osmeh:

- Ne verujte u ono što odmah pročitate. Ništa nije toliko dramatično, najvažnije je da sam sada u sigurnim rukama.

Najbolji srpski lekari na Vojnomedicinskoj akademiji sada vode računa o njegovom zdravlju, jer su poslednje informacije bile da mu preti gangrena na jednoj nozi.

- Doktori su savetovali da mirujem i da se potpuno posvetim lečenju i terapijama. Poslušao sam ih - dodaje Vujošević.

Na pitanje da li je u kontaktu sa stručnim štabom i igračima Bosne i Hercegovine i šta će biti u nastavku kvalifikacija, Vujošević je kao iz topa odgovorio:

- Ma, Bosnu ću da vodim i sa jednom nogom! U svakodnevnom kontaktu sam sa svojim saradnicima.

Inače, danima na društvenim mrežama ljubitelji košarke i navijači Partizana šalju poruke podrške najtrofejnijem treneru u istoriji crno-belih.

MIŠA TUMBAS U POSETI
JEDAN od mnogobrojnih prijatelja koji je danas posetio Duška Vujoševića je i poznati navijač Partizana Miroslav Gajić, poznatiji kao Miša Tumbas.
- Dule izgleda prilično dobro. U stvari, izgleda bolje od Obućine - nasmejao se Tumbas, misleći na generalnog sekretar JSD Partizan.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (11)

časovi ljubavi !!!

22.08.2017. 23:19

Dule,generacijo moja/ i ja sam 59 godište/ želim ti brz oporavak i povratak na teren bez kojeg očigledno,i uprkos bolesti nemožeš.Samo hrabro,ZAUVEK NAŠ GENERALE !!!

Neša

23.08.2017. 03:02

@časovi ljubavi !!! - Časovi ljubavi koštaju više stotina hiljada evra i to samo dug, a za sve isplaćeno pitaj te ga za iznos.

Opaki

23.08.2017. 00:33

Kao sto sam i najavio, cim vidi da njegove metode ne prolaze, ode on...evo i opravdanja. Sve u svemu, nikome ne zelim losr zdravlje, brz oporavak pa na raskid ugovora

vanja

23.08.2017. 01:35

Koliko su ovi iz Zeleznika bolesni, najbolje se moze primetiti po ovdasnjim komentarima...

Ap0qalypto

23.08.2017. 06:37

Zelim mu da ozdravi, ali moje misljenje je da je on najnekulturniji trener, verovatno i privatno koga sam imao priliku da gledam na televiziji. Stalno sam imao osecaj da je čovek u kafani, ne na meču