AMERIKANAC NIJE PROŠAO LEKARSKE PREGLEDE: Partizan bez Skina

V. P.

18. 08. 2017. u 14:49

Ugovor neće stupiti na snagu, a klub neće iznositi u javnost razloge zbog kojih igrač nije prošao preglede - rekao je Todorić

АМЕРИКАНАЦ НИЈЕ ПРОШАО ЛЕКАРСКЕ ПРЕГЛЕДЕ: Партизан без Скина

Džejmi Skin (desno) Foto: KK Partizan/Tviter

AMERIKANAC Džejmi Skin (29, 206 cm), koji je potpisao dvogodišnji ugovor sa Partizanom, neće nositi crno-beli dres. Košarkaš koji je prošle sezone nastupao za KK Peć nije prošao lekarske preglede, potvrdio je za "Novosti" službeni predstavnik kluba Dragan Todorić.

- Ugovor neće stupiti na snagu, a klub neće iznositi u javnost razloge zbog kojih igrač nije prošao preglede - rekao je Todorić.

Nezvanično se može čuti da je problem u ustanovljenom povišenom krvnom pritisku, koji može da izazove ozbiljne posledice pri naporima u profesionalnom sportu.

Skin igra na pozicijama krilnog centra i centra, u dosadašnjoj karijeri igrao je za francuski Asvel, italijanski Sutor Montegranaro, izraelske timove Makabi Ašdod i Ironi Aškelon, belgijski Mons-Hajnut i kosovsku Peć. Tokom koledž karijere igrao je za univerzitete Virdžinija i Vejk Forest. U NBA letnjoj ligi nastupao je za Čikago Bulse 2013. godine, a 2014. i 2015. za Šarlot Hornetse.

Uz australijskog beka Toma Vilsona i zemljaka na poziciji plejmejkera Ijana Bejkera, bio je treći strani košarkaš na treninzima crno-belih u Sportskom centru "Dinamik". Partizan sada mora da potraži novo rešenje za centarsku poziciju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (8)

Ne može Avdiju

19.08.2017. 11:19

@a prošlu sezonu proveo je u ekipi Peći - Odavno nije bio tamo i živi u Beogradu.

Kakvi tupsoni, a možda je to i sa skrivenom namerom

19.08.2017. 11:34

Prvo potpisuju ugovor sa igračem pa ga onda šalju na lekarske preglede. Nego jeste li potpisali i međudržavni ugovor sa ekipom iz Peći?

na treninzima crno-belih u Sportskom centru "Dinamik"

19.08.2017. 15:27

Opet fuzija, opet prodaja Grba?