Šestoro poginulo u odronu u Indiji, desetine nestale

Spasilačke ekipe i indijski vojnici izvukli su tela šest osoba iz dva autobusa, koja je zatrpalo blato izazvano odronom. Do odrona je došlo zbog obilnih monsunskih kiša na severu Indije.

Nesreća se dogodila rano jutros u selu Urla u indijskoj državi Himačal Pradeš, a odron je zarobio dva autobusa i najmanje tri automobila, izjavio je indijski zvaničnik Sandip Kadam.

Autobusi su se zaustavili na auto-putu da bi putnici napravili pauzu, kada se na njih sručilo na tone kamenja i blata.

Za sada se ne zna koliko je tačno ljudi bilo u autobusima, preneo je AP.

Pres of Indija izvestio je da se strahuje da je 30 osoba poginulo u nesreći, dok drugi indijski mediji izveštavaju da bi broj poginulih mogao da bude i veći, preneo je AFP.

Odroni su česti u Indiji tokom sezone monsunskih kiša od juna do septembra.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво