Janković: Deklaracija o opstanku nacije - novi medijski balon režima

Predsednik Pokreta slobodnih građana Saša Janković ocenio je, povodom najave donošenja deklaracije o opstanku nacije, da je to novi medijski balon režima.
"Deklaracija o opstanku nacije - novi medijski balon režima. Nikada nacionalna pitanja nisu jeftinije korišćena za skretanje pažnje od opšteg propadanja", napisao je Janković na svom Tviter nalogu.
 
 
Na sastanku predsednika Srbije Aleksandra Vučića s predstavnicima Srba iz regiona 4. avgusta doneta je odluka da na jesen bude doneta zajedničke Deklaracije Srbije i Republike Srpske o delovanju za opstanak srpske nacije i srpskog naroda.
 
Predsednik RS Milorad Dodik izjavio je za današnje Večernje novosti da je cilj Deklaracije Srbije i RS da se izbegnu nova stradanja Srba, ojača njihov nacionalni identitet i nacionalne države Srbija i RS. On je dodao za agenciju Srna da je projekat srpskog nacionalnog ujedinjenja opravdan, logičan i politički fer, što možete da pročitate OVDE.
 
SNS: Jankovića ne intersuje Srbija, samo skup provod i vozikanje gliserom
 
Srpska napredna stranka (SNS) pitala je lidera Pokreta slobodnih građana Sašu Jankovića zašto se oglašava o nacionalnim pitanjima kada se protivi svemu dobrom što se radi za Srbiju i ne tiču ga se ni najmanje građani i zemlja. SNS je navela da Jankovića interesuje samo "punjenje vlastitih džepova, skup provod i vozikanje gliserom".
 
SNS je dodala da "zemlju vode ljudi koji vole svoju državu, rade za njenu dobrobit, jačaju nacionalni identitet, bore se za bolji život njenih građana", za razliku od njega i njemu sličnih koji su zemlju iskoristili i sistematski opljačkali.
  • Deja vu

    07.08.2017 21:36
    Memorandum Srpsle akademije nauka i umetnosti
  • patriota

    07.08.2017 17:46
    Povratak devedesetih. Ove fraze o nacionalnim interesima koje stete narodu, a idu u korist politicke mafije treba energicno spreciti. Mnoge trudnoce su nastale pozivom na kafu, tako je i ovo politicka priprema za nove sukobe.
  • Nikola

    07.08.2017 17:39
    SNS - najgore zlo u pisanoj istoriji srpske nacije.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija