Miha: Jasno je, Beloti ne ide bez 100 miliona

Golgeter i najbolji fudbaler Torina Andrea Beloti napustiće taj klub samo u slučaju ponude od 100 miliona evra, izjavio je trener "bikova" Siniša Mihajlović.

Izvor: B92, Tanjug

Petak, 28.07.2017.

10:44

Miha: Jasno je, Beloti ne ide bez 100 miliona
Photo by Paolo Rattini/Getty Images

Beloti se nalazi na meti Milana, ali srpski stručnjak napominje da može da ode samo ako se aktivira otkupna klauzula prema kojoj bi 23-godišnji Italijan postao drugi najskuplje plaćeni igrač u istoriji fudbala, iza Pola Pogbe.

"Predsednik Urbano Kairo je bio jasan, izlazna klauzula ili ništa. Drago mi je što je sa nama, gajimo lepo prijateljstvo i poverenje. Veoma sam zadovoljan kako trenira, ima veliku želju", rekao je Mihajlović, a prenosi Gazeta delo Sport.

Pre Milana Belotija su hteli Mančester Junajted i Čelsi, ali su se kasnije okrenuli dovođenju Romelua Lukakua i Alvara Morate.

Prošle sezone Beloti, kome ugovor ističe tek 2021. godine, je u Seriji A postigao 26 golova. Pre Torina igrao je za Albinolefe i Palermo, dok je za reprezentaciju Italije nastupio devet puta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

18 h

Podeli: