Ranjen vođa “Belgrejd bojsa”

M. M. R.

28. 07. 2017. u 09:42

Dražen Dragaš (34) upucan u nogu posle utakmice Crvena zvezda - Sparta. Sam se dovezao u Urgentni centar, ali nije sarađivao sa policijom

Рањен вођа “Белгрејд бојса”

Dražen Dragaš

VOĐA navijača Crvene zvezde Dražen Dragaš (34) ranjen je u noći između četvrtka i petka u desnu nogu, a u Urgentni centar je došao sam sa prostrelnom ranom. Istraga je u toku, iako Dragaš odbija da sarađuje sa policijom i kaže bilo šta o tome kako je metak završio u njegovoj butini.

Dragaš je ranjen posle utakmice FK Crvena zvezda i Sparte, koji su igrali u Beogradu treće kolo u okviru kvalifikacija za Ligu Evrope. Oko ponoći, on se sam dovezao u Urgentni centar. Dragaš je poznat po nadimcima Draža i Lurč, a među "delijama" zauzima istaknuto mesto. Jedan je od vođa navijača grupe “Belgrejd bojs”, a iza sebe ima više krivičnih prijava i osuđujućih presuda.

U decembru 2010. godine Apelacioni sud potvrdio je presudu kojom je Dragaš osuđen na dve godine zatvora, zbog nelegalnog posedovanja pištolja “magnum 357”. Oružje je godinu dana ranije pronađeno u njegovom automobilu. Istom presudom, on je oslobođen optužbi za pretnje pištoljem vlasniku kafića “Blek Petar” na Vračaru u septembru 2009. godine. U martu 2015. pravosnažno je osuđen na godinu dana zatvora zbog prodaje marihuane u školskom dvorištu u Južnom bulevaru 2005. godine. Sud je utvrdio da su on i drugi koji su tom prilikom osuđeni u blizini košarkaškog terena osnovne škole na kom su sedeli u rupi sakrili ranac sa kesicama marihuane. Policija je u zemlji ispod betonske ploče pronašla ruksak u kome se nalazila 41 kesica marihuane ukupne težine 214,67 grama.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (5)

90-te

28.07.2017. 10:32

Kao da se vracamo u 90-te...Malo,malo pa neko upucan u nogu.Takozvani metak opomene. Drzavo reaguj dok u tim vatrenim obracunima "NAVIJACA" ne strada neka nevina osoba!