Nedelja, 23.07.2017.

19:59

Udovičić posetio povređene snoubordere

Dvoje srpskih reprezentativaca u snoubordu - Jelena Ignjatov i Filip Filipović su u stabilnom stanju i u toku nedelje će biti prebačeni u svoje gradove.

Izvor: B92, Beta

Udovičić posetio povređene snoubordere
Photo by Ryan Pierse/Getty Images

Treća članica reprezentacije Hana Piščević na operaciji je na Vojnomedicinskoj akademiji u Beogradu.

Srpski reprezentativci u snoubordu su povređeni u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u subotu na auotputu kod Sremske Mitrovice kada su se vraćali s letnjih priprema.

Kako je saopštio Skijaški savez Srbije, povređene srpske reprezentativce danas u bolnici u Sremskoj Mitrovici su posetili ministar omladine i sporta Vanja Udovičić i predsednik Skijaškog saveza Srbije Vladeta Radivojević.

"Jelena Ignjatov ima kontuziju glave i dislokaciju vratnih pršljenova, a Filipu Filipoviću su polomljena četiri rebra i lopatica desne ruke. Treći povređeni reprezentativac, Hana Piščević je u ovom trenutku u operacionoj sali na VMA", piše u saopštenju.

Kako se navodi, u razgovoru s ministrom i predsednikom Saveza povređeni reprezentativci su izrazili želju da se što pre vrate treniranju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant jurišne brigade priznao: Čeka nas haos

Ukrajinske trupe će se suočiti sa ozbiljnim poteškoćama ovog leta, zbog brzog napredovanja Oružanih snaga Ruske Federacije, napisao je zamenik komandanta 3. jurišne brigade ukrajinske vojske Maksim Žorin na svom Telegram kanalu.

8:34

21.5.2024.

1 d

Podeli: