Nišlije naterali "pauka" da spusti auto VIDEO

Regionalne vesti - Subota 22.07.2017 - 18:38

Nezadovoljni građani Niša u Ulici Starca Vujadina preprečili su auto i zatvorili ulicu, opkolili su vozilo Parking servisa, legli ispred njega i primorali ga da spusti podignuti automobil.

Vozač će ipak morati da plati kaznu FOTO: YouTube printscreen Vozač će ipak morati da plati kaznu FOTO: YouTube printscreen

Ipak, iz Parking servisa saopštavaju da će građanin svakako morati da plati kaznu, bez obzira što su radnici spustili automobil.
 
Jedan od očevidaca ovog događaja, Milan Manitašević, ispričao je za Južne vesti da je situacija bila "vrlo mučna".
 
"Čim se vozilo Parking servisa pojavilo, vlasnik automobila je sišao i hteo da ga pomeri. Kako oni nisu odustali, vlasnik automobila, inače stariji gospodin, legao je ispred kamiona Parking servisa da ih spreči da mu odnesu automobil.

Tada su oni pokušavali da krenu kamionom da bi ga uplašili da ustane", ispričao je Manitašević.
 
Dodaje da je takvo ponašanje radnika Parking servisa izazvalo revolt građana koji su se okupili da podrže komšiju, te da su situaciju smirili policajci, kao i da je automobil potom spušten.
 
Ipak, iz Parking servisa demantuju da su odustali od intervencije zbog pritiska građana. Kažu da su radili u skladu sa Zakonom o bezbednosti saobraćaja i da nije bilo potrebe da vlasnik vozila leže ispred "pauka".
 
U preduzeću navode da će građanin morati da plati 4.000 dinara.

 

 

Južne vesti, Radio 021, OK Radio

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: