PUCNJAVA U SMEDEREVU: Revolveraški obračun u podne

J. Ilić

22. 07. 2017. u 14:33

Današnja pucnjava u strogom centru Smedereva uznemirila brojne građane. Toza A. (62) ispalio više hitaca u Nenada J. (48) i potom pokušao samoubistvo

ПУЦЊАВА У СМЕДЕРЕВУ: Револверашки обрачун у подне

Građani Smedereva posmatraju uviđaj Foto Nenad Živanović

SMEDEREVSKA Ulica Save Nemanjića, na uglu sa Vuka Karadžića, ove subote oko 12.30, bila je poprište pucnjave u kojoj su dvojica muškaraca teško ranjena.

Toza A. (62) prvo je, prema rečima očevidaca, ispalio jedan metak u Nenada J. (48), da bi potom pojurio za ranjenim Nenadom koji je počeo da beži. Sustigao ga je između dve trafike prekoputa ulice i tu u njega ispalio još nekoliko hitaca. Potom je pokušao da izvrši samoubistvo.

- Sve se odigralo brzo, mi smo, onako u magnovenju, samo čučnuli kada je to počelo da prašti. Prvo jedan pucanj, pa onda još nekoliko uzastopno. Onda vidim čoveka kako leži u krvi, a ovaj drugi beži pored Tehničke škole. Posle čujem da je i on, valjda kada ga je stigla policija, sebi pucao u glavu - priča jedan od očevidaca, još uvek vidno potresen neočekivanim događajem.

Kako i zašto je došlo do krvavog obračuna, trebalo bi da utvrdi istraga. Ono što je izvesno jeste da su obojica i pre ovoga imali kriminalni dosije. Kako saznajemo, pucnjava u Smederevu nije bila mafijaški obračun.

Revolveraški obračun usred grada, koji je zapanjio Smederevce, ispostavilo se, bio je u neku ruku najavljen. Toza je na svom fejsbuk-profilu u subotu rano ujutro objavio praktično oproštajnu poruku:

"Ostajte mi živo i zdravo - a meni je došlo vreme! Sve vas volim - ciao", stoji u poslednjoj objavi na njegovoj FB stranici.

Obojica povređenih muškaraca prevezeni su u bolnicu u Smederevu, gde im je ukazana hitna lekarska pomoć, navodi se u saopštenju. Prema rečima dežurnog lekara u smederevskoj bolnici, upućeni su odmah na reanimaciju, da bi zatim, zbog teškog stanja u kome su, bili hitno prebačeni u Urgentni centar u Beogradu.


ROBIJAO ZBOG UBISTVA

UPUCANI Nenad J. je 1993. godine ubio bračni par u Mladenovcu, zbog čega je osuđen na 15 godina zatvora. Na slobodi je od 2008. godine, nakon izdržane zatvorske kazne.

Toza A. je osuđivan za posedovanje nelegalnog oružja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (4)

Европо шта се домунђаваш

22.07.2017. 22:55

Јел се због овакве "господе" онако жустро буне Јанковић, курир, н1 и остала багра у Србији ... !?! Или се ТО само мени учинило !?!