Dva hapšenja za pucnjavu u DRAMI

Lokalne vesti - Ponedeljak 17.07.2017 - 13:14

Pripadnici MUP-a su rasvetlili su teško ubistvo u pokušaju izvršeno u Vranju i uhapsili osumnjičenog, kao i osumnjičenog za neprijavljivanje krivičnog dela i učinioca i pomoć učiniocu posle izvršenog krivičnog dela, saopštila je policija.

Uhapšen osumjičeni za pucnjavu i njegov pomoćnik FOTO: S. Tasić/OK Radio Uhapšen osumjičeni za pucnjavu i njegov pomoćnik FOTO: S. Tasić/OK Radio

Pripadnici policije su, u saradnji sa Žandarmerijom, uhapsili L.S. (24) iz Vranja, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivična dela teško ubistvo u pokušaju, razbojništvo i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Sumnja se da je L.S. 16. jula ove godine, u diskoteci u Vranju, iz krateža koji je nelegalno posedovao, ispalio hitac u tridesetjednogodišnjeg muškarca, koji je zadobio teške telesne povrede.

Nakon toga osumnjičeni je sa Ž.Đ. (18), koji je uhapšen zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo neprijavljivanje krivičnog dela i učinioca i pomoć učiniocu posle izvršenog krivičnog dela, i sa još jednim maloletnim licem pobegao taksi vozilom.

- Tokom vožnje L. S. je, kako se sumnja, od vozača taksija, uz pretnju puškom, oduzeo 6.000 dinara i ličnu kartu.

Osumnjičenima L.S. i Ž.Đ. određeno je zadržavanje do 48 sati, nakon čega će uz krivičnu prijavu u zakonskom roku biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Vranju, dok će protiv maloletnice zbog postojanja osnova sumnje da je počinila krivična dela neprijavljivanje krivičnog dela i učinioca i pomoć učiniocu posle izvršenog krivičnog dela, po nalogu tužilaštva, biti podneta krivična prijava u redovnom postupku
– stoji u saopštenju policije.
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: