Vesti

1

Čepurin: Bolje bi bilo da se ne vrše pritisci na Srbiju

Autor: SA

Izvor: Beta

Čepurin: Bolje bi bilo da se ne vrše pritisci na Srbiju

Izvor: Foto: Beta/Miloš Miškov

"Postoji više subjekata u svetu i svaki od njih ima svoj interes, ali zadatak rukovodstva zemlje je da brani interes svog naroda i države", rekao je Čepurin novinarima posle svečanosti povodom puštanja u saobraćaj rekonstruisanog dela pruge Beograd-Bar.

On je dodao da Srbija ima svoju vladu i predsednika koga je birao srpski narod i da je njegova obaveza da brani interese Srbije, a ne bilo koga drugog.

"Odnosi Srbije i Rusije imaju neverovatnu dubinu, to su istorijske, moralne i strateške, dimenzije i onda neki glasovi sa strane neće ništa promeniti", kazao je Čepurin.

On je dodao da su Rusija i Srbija, kako je rekao, "kao dva velika voza koja idu napred, ali nisu usmereni ni protiv koga" i da ostaju prijateljske zemlje da sarađuju i u budućnosti.

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

rodoljub

Ono sto rade Amerikanci mnogo je vise i gore od pritisaka. To je ucena i pretnja. Srbija nikada nece i ne sme zaboraviti da su oni bombardovali i ubijali gradjane Srbije, pa ne mogu ocekivati da ce pretnjama i ucenama, onako kako to cine svuda u svetu, pridobiti prijatelje . Amerika je imperija zla