≫ 

Udarne vesti u Srbiji u poslednjih 24 sata

Pratite šta ste propustili u poslednjih 24 sata

  • 0

Iza nas je burnih 24 sata. Brojne zanimljivosti i vesti iz Srbije, ali i sveta, stizale su iz minuta u minut, tako da je bilo teško odrediti koja je vest udarnija od koje.

 

 

Grčki mediji objavili su nov snimak, a tiče se dešavanja iz kafića u kojem je počeo incident na Zakintosu, kada je u tuči ubijen Amerikanac Bakari Henderson (22).

 

 

Bivši ministar za zaštitu životne sredine Oliver Dulić proglašen je krivim pred Specijalnim sudom u Beogradu za zloupotrebu položaja.

 

Više o presudi pročitajte OVDE.

 

Muškarac Marko N., 30-ih godina ubio je suprugu Maju Đ. u Centru za socijalni rad u Rakovici i ubio sina, saznaje Telegraf.rs. On je još jednu radnicu Centra za socijalni rad povredio kada ju je nožem isekao po ruci.

 

 

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić mesečno će primati oko 1.800 dinara manje od svog prethodnika Tomislava Nikolića, odnosno 128.177 dinara.

 

Više detalja ove vesti pogledajte OVDE.

 

Nataša Bekvalac prvi put posle razvoda detaljnije je objasnila i otkrila zbog čega se razvela od Ljube Jovanovića, te kako je upoznala Luku Lazukića sa kojim veruje da doživljava pravu ljubav.

 

 

Stevan Anđelković je imao samo 16 godina kada se 2004. godine pojavio u “Zvezdama Granda“. Osvojio je drugo mesto, dok je pobedu odneo Bane Mojićević.

 

Više o njemu pogledajte OVDE.

 

Novak Đoković poslednji put je predao meč na grend slemu davne 2009. godine, kada je prekinuo meč sa Endijem Rodikom. Na Vimbldonu ove godine, bio je prinuđen da napravi isti potez.

 

 

Leonardo i Partizan kao Ljovisna i Orinoko, kao Kasandra i Randu, Esmeralda i Hose Armando… Poput latino sapunice, dobili smo, u paketu uz fudbal, pravo niotkuda, srpsko fudbalsku telenovelu sa Južnoamerikancem kao nosiocem glavne uloge.

 

Više o Partizanovoj sapunici pročitajte OVDE.

 

Daljinac baner

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA