Automobili

Ponedeljak, 29.03.2010.

19:56

Volvo ne menja servisnu mrežu

Ekskluzivni uvoznik i serviser vozila iz programa Volvo Car Corporation, beogradski Grand Motors, saopštava da se vlasničke promene u toj švedskoj kompaniji neće odraziti na trogodišnju uspešnu saradnju.

Izvor: B92

Default images

To znači da dosadašnji vlasnici Volvo automobila i nadalje mogu računati na najviši nivo usluga i pouzdano i blagovremeno snabdevanje rezervnim delovima u ovlašćenom servisu na Novom Beogradu, dok će budućim kupcima biti ponuđene još atraktivnije cene za vozila ovog premijum brenda.

Ford Motor Company, u čijem je vlasništvu Volvo Car Corporation bila od 1999. godine, 29. marta izdala je zvanično saopštenje da su završeni pregovori sa kineskom holding grupom Zhejiang Geely o kupovini renomiranog švedskog proizvođača automobila.

Kompletna transakcija vlasničke transformacije biće dovršena u trećem kvartalu 2010. godine, do kada će biti poznati svi detalji o proizvodnoj, prodajnoj i razvojnoj budućnosti švedske marke.

Kinezi kupili Volvo za 1,8 mlrd. $

Otkriven novi Volvo S60

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Totalni raspad: Ljudi beže iz Ukrajine

U Lavovoskoj oblasti u Ukrajini na granici sa Poljskom, nastao je pravi kolaps usled saobraćajnih gužva koje čine stotine automobila, prenosi TV kanal Obsšćestvenoe, pozivajući se na predstavnicu lokalnog pograničnog odreda Aleksandru Kučkovsku.

19:58

17.5.2024.

1 d

Podeli: