HOME ELECTRONICS KUĆNI APARATI: Više radovanja, manje "robovanja"

Izbor kućnih aparata često ume da bude problem, paradoksalno – upravo zbog velikog, ali neproverenog izbora. Retki su oni koji kupuju „iz prve“, a većina se vraća u radnju više puta, da bi na kraju obično prevladao izbor po principu „taj imaju komšije“

  • 0

Ali, komšije još nisu znale za Home Electronics aparate! Ove godine, kompanija Comtrade kreirala je novu robnu marku kvalitetnih i pristupačnih kućnih aparata, a neki od razloga koji vam olakšavaju njihov izbor su i: ukusan dizajn, kvalitetna izrada, odlične tehničke specifikacije i naravno, pristupačne cene (od 1.999 – 6.999 dinara).

Foto: Promo Foto: Promo

Mnogi od ovih aparata dolaze sa naprednim, praktičnim rešenjima i dodacima. Na primer, Home Electronics pegla uključuje sve što vam olakšava posao: kabl od čak 3 metra, keramičku ploču koja prosto klizi po materijalu, sistem protiv kamenca i kapanja, mogućnost vertikalnog peglanja parom i automatsko isključivanje. Takođe, uz fen dobijate kapu za sušenje kose, a kako smo čuli, Home Electronics sprema i nova prijatna iznenađenja za svoje kupce.

Foto: Promo Foto: Promo

Jer,  uz aparate koji služe vama, a ne obrnuto, urednost postaje vaša prednost, a radovanje zamenjuje “kućno robovanje”.

Kućni aparati Home Electronics pomažu vam da odvojite više vremena za sebe, uz široki spektar funkcija, kraću i zdraviju pripremu hrane, jednostavno korišćenje, lako održavanje i ukusan dizajn dostojan vašeg doma.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA