Zanimljivo

ODE SA SVOG ROĐENDANA! Jelena napustila goste zbog Kipranina

Objavljeno: 03.07.2017 | 17:34Izvor: Alo!

Rediteljka i rijaliti zvezda Jelena Golubović pre dva dana je napunila 38 godina, a intimno slavlje napravila je u porodičnom domu.

Međutim, nešto posle ponoći njen verenik sa Kipra poslao joj je poruku da je čeka u jednom beogradskom hotelu, nakon čega je ona bukvalno istrčala iz kuće i ostavila goste.

Iako je veče počelo kao i svako drugo, jer su najbolji prijatelji Golubovićeve došli sa cvećem i poklonima da nazdrave njenom rođendanu, sve se završilo neočekivano.

- Jelena je bila srećna jer su najbliži članovi porodice i prijatelji bili uz nju, ali se videlo da joj nije pravo što i njen verenik sa Kipra nije bio sa njima. On joj je u ponoć prethodne večeri čestitao rođendan i rekao da je sutradan u haosu jer ima gomilu važnih poslovnih sastanaka, pa neće moći da je zove - kaže naš izvor blizak Jeleni, koju smo čak i uslikali kako sa bakom, mamom i bliskim prijateljima slavi rođendan.
Jelena je za bogatom trpzeom imala čak dve torte, na kojima je oduvala svećice, a na naše pitanje gde joj je verenik samo je odmahnula rukom.

Kako nam đavo nije dao mira, nismo otišli odmah nakon što smo napustili njen stan, nadajući se da ćemo kasnije „uloviti” njenog dragog kako dolazi, ali se desilo nešto još neverovatnije. Koji minut iza ponoći, dok se iz njenog stana još čula muzika i nazdravljanje gostiju, Jelena se iskrala. Trčeći niz stepenice, navlačila je jaknicu i obuvala sandale, a onda je dobro pogledala da li je neko vidi i utrčala u auto.

- Jeleni je u jednom trenutku stigla poruka od verenika da je čeka u jednom beogradskom hotelu, što je nju potpuno izbezumilo. On je doleto sa Kipra da je iznenadi - priča nam rediteljkina drugarica koja je učestvovala u bekstvu slavljenice.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u