Ponedeljak, 03.07.2017.

08:57

Objavljen raspored učenika za srednje škole

U osnovnim školama, ali i na sajtu www.upis.mpn.gov.rs, objavljen je raspored učenika u srednjim stručnim školama i gimnazijama.

Izvor: Tanjug

Objavljen raspored učenika za srednje škole
Thinkstock

Već je poznato ko će dobiti đačku knjižicu željene škole, a ko će morati da se zadovolji nekom koja nije na vrhu njegove liste želja.

Za utorak i sredu, 4. i 5. jula predviđeno je da se obavi upis učenika u srednje škole.

Uspeh iz osnovne škole, ali i dobri rezultati na završnom ispitu opresudni su bili za upis u željenu školu.

Za učenike koji su ostali neraspoređeni, jer nisu imali dovoljan broj bodova za škole koje su naveli, predaja lista želja za drugi upisni krug počinje već sutra 4. jula.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Nemci, prekinite": Ustale članice EU

Grupa srednjoevropskih zemalja traži od Evropske komisije da Nemačkoj naloži ukidanje nameta na izvoz gasa, jer potkopava njihovu energetsku sigurnost, prema dokumentu koji je Rojters dobio na uvid.

19:17

29.5.2024.

1 d

Šestomesečna zabrana

Gurović izbačen iz srpske košarke

Milanu Guroviću, treneru Reala, izrečena je šestomesečna zabrana vođenja tog tima, posle masovne tuče u kojoj je učestvovao, a koja je izbila na meču sa KK Vizurom.

11:33

29.5.2024.

1 d

Nova pravila

Putnici iz Srbije neće moći u EU bez ovog odobrenja

Nacionalna asocijacija turističkih agencija Srbije (NATAS) podsetila je danas da će srpski putnici od 2025. godine morati da se prijave na Evropski sistem za odobravanje putovanja ETIAS kako bi dobili neophodno "putno odobrenje" za ulazak u zemlje članice EU.

13:35

30.5.2024.

18 h

Podeli: