Capital.ba

Mirjanić: Sa poljskom kompanijom “Pronar” o otvaranju pogona u Srpskoj

30.06.2017. / 10:38

BANJALUKA, Ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske Stevo Mirjanić razgovarao je sa predsjednikom poljske kompanije “Pronar” Sergiusom Martiniukom o mogućnosti otvaranja proizvodnog pogona ovog preduzeća u Srpskoj.

Firma “Pronar”, koja je evropski lider u proizvodnji specijalizovanih komunalnih, šumskih i poljoprivrednih mašina, druga u svijetu u proizvodnji feluga i ima oko 2.000 zaposlenih, izrazila je zainteresovanost za saradnju sa firmama iz mašinskog sektora Republike Srpske.

Mirjanić se tokom radne posjete Poljskoj sastao i sa maršalom Podlaskog vojvodstva Jeržijem Leščinskim, saopšteno je iz resornog ministarstva.

Centralna tema razgovora je bila regionalna naučna, kulturna i privredna saradnja, ali i gostovanje Srpskih vitezova iz Banjaluke u Bjalistoku. Srna

Share Tweet Preporuči

    Tagovi:

    Povezane vijesti

    Komentari

    Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:
    Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, prijetnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove poslovnog portala CAPITAL.ba. Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu [email protected]

    Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!