Starica ubacivanjem novčića u motor poželela srećan let

Novosti online

28. 06. 2017. u 23:46

Incident na aerodromu u Šangaju izazvao je petočasovno odlaganje nakon što je sujeverna žena u najboljoj nameri bacila kovanice prilikom ukrcavanja na avion

Старица убацивањем новчића у мотор пожелела срећан лет

Foto: Twitter CGTN

Jedna sujeverna starija gospođa odložila je poletanje aviona iz Šangaja, zato što je bacila novčiće „za sreću“ koji su upali u motor te letelice, potvrđeno je iz kineske avio-kompanije, prenosi RTS.

Osamdesetogodišnja putnica kineske avio-kompanije „Čajna sadern erlajns“ (China Southern Airlines), prilikom ukrcavanja u avion bacila je sitniš koji je dospeo u motor.

Policiji je objasnila da je to uradila za sreću i bezbednost leta.

Od devet bačenih novčića, samo jedan je dospeo do motora aviona, ali to je bilo dovoljno da 150 putnika bude evakuisano na nekoliko sati.

Foto: Twitter CGTN

Policija je pozvana na Međunarodni aerodrom u gradu Pudongu nakon što je jedan putnik primetio bizarno ponašanje žene, a u želji da let bude siguran, upozorio je nadležne.

Starija žena, koja je putovala s mužem, ćerkom i zetom, odvedena je na saslušanje kod službenika.

Pet sati kasnije, putnicima je bilo dozvoljeno da ponovo uđu u avion.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

xxdet

29.06.2017. 08:41

Osecam da su svi poludeli i hteli da je raskomadaju ali sta ako ih je tako spasla, ko zna sta bi bilo da nije bacila novcice, mozda bi nesto drugo napravilo problem u letu, ovako dodjose mastori, pregledali, rasklopili, sklopili i nakon toga sve u redu. Nikad ne znas...hehe