Kolindi pozlilo zbog bolova

J. KERBLER

25. 06. 2017. u 12:56

Hrvatska predsednica napustila misu u zagrebačkoj katedrali povodom Dana državnosti. I pored svega nije otkazala veliki prijem na Pantovčaku

Колинди позлило због болова

Foto Tanjug

ZAGREB

OD STALNOG DOPISNIKA


HRVATSKOJ predsednici Kolindi Grabar-Kitarović pozlilo je zbog bolova u kičmi danas u zagrebačkoj Katedrali gde je bila na misi povodom Dana državnosti. Misa koju je vodio kardinal Josip Bozanić, a prisustvovao joj je i premijer Andrej Plenković, nastavljena je kada je predsednica izašla i sa pratnjom ubrzo napustila Katedralu.

Saopšteno je da je mogući razlog zdravstvenih problema Grabar-Kitarovićeve bolovi koje ima već duže vreme u predelu vratnog dela kičme, ali i nesnosne vrućine koje vladaju u Zagrebu. Kolinda Grabar-Kitarović, međutim, nije otkazala veliki prijem na Pantovčaku povodom Dana državnosti, na koji su pozvani mnogi ugledni ljudi, diplomate u Zagrebu i predstavnici svih političkih stranaka.

Hrvatska predsednica već se duže vreme muči sa bolovima u ruci, koji su u poslednje vreme postali izuzetno jaki. Lekari su zaključili da nema potrebe za hirurškim zahvatom, već da treba provesti intenzivnu fizikalnu terapiju.

Grabar-Kitarovićeva kaže da oseća najjaču bol za vreme predavanja na doktorskim studijama na Fakultetu političkih nauka, gde su drvene klupe. Inače, Kolinda redovno pohađa predavanja i daje ispite i najbolja je u klasi, a očekuje se veoma brzo da će odbraniti i doktorat.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)