Najnovije vesti
Vesti Društvo
Zorana Mihajlović čestitala građanima Ramazanski bajram

Zorana Mihajlović čestitala građanima Ramazanski bajram

Potpredsednica Vlade Srbije i ministarka Zorana Mihajlović večeras je građanima Srbije islamske veroispovesti čestitala praznik Ramazanski bajram.

Zorana Mihajlović Foto: Promo
Zorana Mihajlović
Zorana Mihajlović
Foto: Promo
Zorana Mihajlović

"Želim vam svima da vam ovaj veliki praznik u domove donese dobrog zdravlja i sreće, kao i mir i blagostanje. Želim vam složan i miran život s komšijama, koje god da su veroispovesti, i da svuda vladaju međusobna solidarnost i razumevanje", poručila je Mihajlović u čestitki.

Ona je istakla da je "različitost bogatstvo, i razlike među nama bi trebalo da čuvamo i negujemo, jer samo kroz saradnju i zajedništvo možemo učiniti Srbiju dobrim mestom za život".

Bajram su čestitali predsednik Odbora Skupštine Srbije za ljudska i manjinska prava i ravnopravnost polova Meho Omerović, sirektor Kancelarije Vlade Srbije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić, predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković, predsednik Mešihata Islamske zajednice u Srbiji, muftija Mevlud Dudić.

Čestitali su i ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Srbije Aleksandar Vulin, Reisu-l-ulema Islamske zajednice Srbije Sead Nasufović, ministarka pravde Nela Kuburović, direktor Uprаve zа sаrаdnju s crkvаmа i verskim zаjednicаmа Miletа Rаdojević.