Udarne vesti u Srbiji u poslednjih 24 sata

Pratite šta ste propustili u poslednjih 24 sata

  • 0

Iza nas je burnih 24 sata. Brojne zanimljivosti i vesti iz Srbije, ali i sveta, stizale su iz minuta u minut, tako da je bilo teško odrediti koja je vest udarnija od koje. Na našem portalu istakle su se sledeće:

Sve o poreklu buduće premijerke: Odakle potiče Ana Brnabić i ko su joj preci

Poznanici i prijatelji buduće premijerke kažu da je njena prava domovina ipak Srbija, a ne Hrvatska, uz napomenu da je za Hrvatsku vezana, matematički precizno rečeno, četvrtina njenih korena. U regionalnim medijima, pre svega hrvatskim pojavile su se spekulacije da je mandatarka za sastav nove Vlade Ana Brnabić poreklom Hrvatica. Međutim, za tamošnji Globus poznanici i prijatelji buduće premijerke kažu da je njena prava domovina ipak Srbija, a ne Hrvatska, uz napomenu da je za Hrvatsku vezana, matematički precizno rečeno, četvrtina njenih korena. Sve o njenom poreklu možete pročitati OVDE.

Svadba kakva se nikad ranije nije desila u Srbiji: Bez narodnjaka, pečenja i venčanice napravili veselje za pamćenje! (FOTO) (VIDEO)

Milica Lazarević je probudila Srbiju: Nemojte da dozvolite da vam oko kuće raste korov, dok vi živite u sobici u Beogradu!

Milica Lazarević (22) iz sela Kloka kod Topole uspela je svojim govorom da probudi celu Srbiju. Uskoro završava fakultet i planira da se vrati u svoje rodno mesto kako bi pomogla svojim roditeljima i meštanima, jer kako kaže, nije uzalud godinama učila o biljkama da bi sad živela na asfaltu. Sve o tome pročijate OVDE. 

Troje Srba se predoziralo krokodilom: Otvarale su im se rane, meso im je trulilo, a dobili su i gnojne čireve! (UZNEMIRUJUĆI FOTO)

Derbi u sezoni kupanja! Nikad raniji duel Zvezde i Partizana u narednom šampionatu

Takmičenje u Superligi za sezonu 2017/2018, počeće 22. jula, objavljeno je na sajtu Superlige. U 1. kolu Partizan dočekuje novajliju Mačvu, Zvezda Radnički Niš, dok Vojvodina na svom terenu igra mali derbi sa Čukaričkim. Ono što, naravno, najviše zanima ljubitelje fudbala u Srbiji je datum odigravanja prvog “večitog derbija” koji je na programu, čini se, nikad ranije u odnosu na prethodne godine. Sve o tome pročitajte OVDE.

BEKER PROPO: Bivši Đokovićev trener bankrotirao!

Sudija Kristina Deret, objavila je ovu informaciju u londonskom Sudu za bankrote, gde advokati Borsa Bekera nisu uspeli da pruže dovoljno dokaza da će on otplatiti svoja dugovanja. Zahtev za bankrotstvom, kako bi se potom prinudno naplatila potraživanja, podnela je privatna bankarska firma Arbutnot Lejtam, tvrdeći da Beker duguje određenu veliku sumu novca još od 2015. Sve o Bekeru pročitajte OVDE.

 

Šašić poslao poruku ocu Marka Jarića, ono što mu je poručio ŠOKIRAĆE vas!

Pre 24 godine bila je Šćepanova kućna pomoćnica, opasna muškarača, a Zaza iz "Srećnih ljudi" danas izgleda ovako! (FOTO) (VIDEO)

Serija “Srećni ljudi” i danas je među najgledanijim domaćim projektima, čak i trenutno, dok je u toku ko zna koja po redu repriza na Radio-televiziji Srbije. Kako izgleda pogledajte OVDE. 

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA